La Ratpenat ja porta més de la meitat del límit d’inscripcions, que és de 300 participants

La Ratpenat de Roses 2019

Avui és l’últim dia per poder fer la inscripció anticipada i a un preu més econòmic per participar la Ratpenat, prova no competitiva per fer-la caminant o corrent i en la que el límit de participants és de 300 persones 

Fins al 2017 la Ratpenat havia estat un marxa ciclista nocturna de caire lúdic, no pas competitiva. Va ser aquest any quan els organitzadors van decidir que, a més de ciclistes, també hi participessin senderistes Va ser tal l’encert, que a l’any següent, al 2018, ja només en la modalitat de senderisme (caminant o corrent), va esdevenir en un èxit rotund en ser-hi 260 els senderistes que hi van participar.

I per la Ratpenat 2019, per tant, que se celebra aquest dissabte, 28 de setembre, és manté la modalitat de senderisme, amb un recorregut que, “tot i mantenir la distància, 9 km, hem decidit augmentar lleugerament el desnivell, amb l’objectiu de poder guanyar alçada i, així, gaudir d’unes meravelloses vistes de la badia de Roses durant la nit”, ha afirmat Josep Moreno, president del Club Ciclista Roses, entitat organitzadora de la prova.

Lloc de sortida, avituallament i arribada
La sortida de la Ratpenat es portarà a terme, a les 20 hores, a la pista annexa del Pavelló Municipal d’Esports. Una sortida que mentre els participants agafen el dorsal, d’altres que fan la inscripció a última hora (si no s’ha arribat al límit), es podrà degustar un bon cafetó per estar ben despert i poder gaudir de la Ratpenat ja des de bon inici.

Durant el recorregut està previst un avituallament entre els quilòmetres 4 i 5 per poder recuperar forces i afrontar la segona meitat de la Ratpenat amb la màxima energia.

A l’arribada, que serà el mateix lloc de la sortida, el Club Ciclista Roses tindrà preparat entrepans i beguda i, com no, els ja tradicionals bunyols que mai poden faltar una Ratpenat de Roses acompanyants de la seva corresponent garnatxa de l’Empordà.

La Ratpenat de Roses 2019
Recorregut de la Ratpenat de Roses 2019

 

Inscripcions: límit 300 participants

Cal destacar que l’organitació ha decidit limitar la participació de la Ratpenat “a 300 participants per assegurar la qualitat de l’organització”, ha subratllat Moreno. I a hores d’ara ja es porten més de la meitat de les inscripcions cobertes.
Avui, 25 de setembre és l’últim dia per fer la inscripció de manera anticipada i a un preu més econòmic, tot i que el mateix dissabte, abans de la sortida, també es pot formalitzar la inscripció.

Per fer-la de manera anticipada s’ha de fer on-line clicant AQUÍ.