La regidora no adscrita, ex del PSC, de l’Ajuntament de Roses, Paqui Guijarro, dóna el seu suport per a la celebració de la Consulta

Paqui Guijarro

En el següent comunicat la regidora no adscrita, Paqui Guijarro, es compromet a donar ple suport a la moció que aprovarà aquest dilluns l’Ajuntament de Roses en suport de poder celebrar la Consulta.

Paqui GuijarroCom a ciutadans, el Poble de Catalunya ha manifestat, amb contundència durant els dos darrers anys, la seva clara voluntat de decidir el seu futur.
Ara ens toca als representant polítics exercir el nostre compromís de representació d’aquesta voluntat.
És per això que, com a Regidora de l’Ajuntament de Roses, em comprometo a donar ple suport a la moció unitària que es sotmetrà a votació al proper ple extraordinari i que es portarà a terme d’igual manera al llarg dels propers dies a molts Ajuntaments d’arreu de Catalunya, en suport a la Consulta del 9 de novembre.
Crec que, com a catalans, tenim tot el dret a triar el nostre futur polític mitjançant la Consulta i tal i com he fet arribar a l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.
Considero que, com a regidors, hem de custodiar les urnes el dia del referèndum per tal de garantir la màxima expressió democràtica, com així ho estableix la Llei de Consulta aprovada avui pel Parlament de Catalunya.
A ningú se’ns escapa que pot ser un dia on les forces de l’Estat ens dificultin el que avui s’ha aprovat al Parlament, per això, considero que pot ser aquesta acció, per part nostre, una mena d’aval i de protecció del nostre dret a decidir.
Després, que cadascú de nosaltres triï si vol votar o no, i si ho fa que esculli lliurement el model que considera ha de ser el nostre futur com a poble.

 

Paqui Guijarro
Regidora no Adscrita de l’Ajuntament de Roses