La regidora de Roses, Montse Mindan, nou membre del Patronat de la Fundació Salut Empordà

mointse_mindan
Montse Mindan

El ple del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha aprovat per unanimitat nomenar la vicepresidenta tercera i regidora de l’Ajuntament de Roses, Montserrat Mindan, com a segon representant de la institució en el Patronat de la Fundació Salut Empordà. L’altra membre és el mateix president i alcalde de Castelló d’Empúries, Xavier Sanllehí.

Mindan, responsable de l’Àrea de Turisme i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Roses ha agrait “que els meus companys del Consell Comarcal m’hagin nomenat, i sobretot, agrair que la Fundació Salut Empordà tingui, així, més representants de la comarca i no només de la ciutat de Figueres”.

El patronat de la Fundació Salut Empordà va aprovar el passat mes de setmbre la modificació dels estatuts per ampliar el nombre de membres i estendre, així, la seva presència comarcal. Segons els nous estatuts, el president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que forma part del patronat com a vicepresident, també escollirà un segon representant de l’ens comarcal.

La modificació dels estatuts suposa, a més, eliminar la figura de patró vitalici. Cinc dels catorze membres que en formen part tenien la consideració de patró vitalici. Els canvis responen a una llei nova que obliga a fer els canvis abans de 31 de desembre d’aquest any.