La regidora del PSC Roses, Ester Navas, escollida per anar a la llista socialista al Parlament de Catalunya

La regidora de l'Àrea de Gent Gran de Roses, Ester Navas

Ester Navas i Hernández, regidora del PSC a l’Ajuntament a Roses, ha estat escollida pel Consell de Federació del PSC de les Comarques Gironines per anar a la llista per a les eleccions al Parlament del pròxim 12 de maig

El passat dijous, 28 de maig, el Consell de Federació del Partit Socialista va aprovar la llista per a les pròximes eleccions al Parlament del 12 de maig.
La candidatura està encapçalada per la diputada al Parlament a la passada legislatura,  Silvia Paneque, amb la incorporació de la responsable de les Àrees de Govern Obert i de Joventut i Gent Gran, Ester Navas, com a número 9.
“És tot un orgull poder representar a l’Agrupació PSC Roses a les properes eleccions al Parlament de Catalunya amb Silvia Paneque com a cap de Llista de Comarques Gironines. Personalment considero que és una gran referent política i amb una molt bona visió de futur per al nostre territori”, ha afirmat Ester Navas.

Ester Navas és nomenada com Secretaria Joventuts Socialistes de Comarques Gironines

El dimarts, 26 de març, dos dies abans de celebrar-se el Consell de Federació del Partit Socialista, es va dur a terme el Congrés Extraordinari de Joventuts Socialistes de Comarques Gironines. La taula de constitució de l’executiva formada per joves militants de tota la província, que va comptar també amb la Cap de Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Roses, Paula Vilarrasa.

I en aquest Congrés de Joventuts Socialistes de Girona, Ester Navas va ser nomenada per formar de l’Executiva com a Secretaria de Federació.

“A nivell personal estic molt contenta de formar part de l’executiva de les Joventuts de Comarques Gironines com a Secretària de Federació i poder contribuir a millorar, juntament amb els meus companys, en les polítiques que ens afecten als joves i agraïda de que ens tinguin en compte en la presa de decisions del partit”, ha assenyalat la nova Secretaria de Federació de Joventuts Socialistes de Girona.

Exit mobile version