“La reina de corazones” de Los Lereles “sexys”

Algunes de les "Reines de corazones amb el comodí o joker a darrera

D’un tauler d’escacs a un timba de pòquer. No hi ha dubte de que a la colla Los Lereles els agrada el joc, i picant, perquè aniran disfressats de reines de corazones sexy

Algunes de les "Reines de corazones amb el comodí o joker a darrera
Algunes de les “Reines de corazones” amb el comodí o joker a darrera

El perquè de la disfressa d’enguany de Los Lereles és molt senzill, “presentem 3 o 4 propostes i per votacions agafem l’opció guanyadora”, afirma Antonio Becerra, més conegut com en Tete i cap de la colla.

Una disfressa que els permetrà aprofitar molt la decoració de la carrossa de l’any passat, “sí, perquè tal i com està la cosa actualment s’ha d’aprofitar al màxim per estalviar en costos”, remarca Becerra.

Així, si l’any passat la carrossa va ser engalanada com un tauler d’escacs gegant enguany seran els cartes del pòquer les que protagonitzaran la decoració.

Cada “reina” paga una quota per poder jugar al pòquer durant el carnaval de “120 euros, l’any passat va ser 100, però perquè vam fer barraca a la festa major i va permetre posar una quota més baixa, però com el passat estiu no ens va tocar ens hem vist augmentar la quota”, es lamenta en Tete.

Enguany la colla de Los Lereles ha vist disminuir el seu nombre d’integrants, de 55 peons d’escacs de l’any passat passaran a ser 37 “reines de corazones”, “és normal, especifica l’Antonio, amb la situació actual una família de 4 membres, per exemple, ha de pagar 500 euros i no està el horno para bollos”

los_lereles1Per això diu el cap de colla que la barraca “ajuda i molt a amortitzar les despeses del carnaval, perquè fa dos anys ens va tocar, i amb els diners guanyats vam poder comprar la carrossa actual i van baixar la quota de 120 a 100 €. En canvi, enguany l’hem tingut que tornar  a pujar”.

Sigui com sigui, amb els diners de la quota cada integrant té el menjar, el beure i la disfressa “amb el suplement que porta pagat. I l’arrossada és voluntària, hi ha gent que va i altre no, però si la majoria diu d’anar-hi vaig agafo els tiquets i ja està”, afirma el cap de colla.

El pressupost de la colla Los Lereles pel carnaval d’enguany oscil.la entre els 3.000 i 4.000 euros, “ja que no tothom paga el mateix, la mainada, per exemple, només posa 70 euros”, remarca Antonio Becerra.

Si aneu a veure les desfilades del carnaval de Roses no se us acudeixi jugar una partida de pòquer amb aquestes “reines de corazones sexy”.  No us deixeu emportar pel seu “sex-appeal”, perquè la meitat d’elles, nues, perden molt.

Esteu avisats.