La representació de “Yerma” al Teatre Municipal de Roses s’ajorna al diumenge 18 d’abril

"Yerma" és la protagonista d'aquesta història escrita per Fernando García Lorca

L’ajornament és degut a un problema de salut, no Covid, d’un membre de la companyia Projecte Ingenu, que porta l’obra “Yerma” arreu dels escenaris catalans

La representació de l’obra de Fernando García Lorca “Yerma”, prevista pera aquest diumenge, 7 de març, al Teatre Municipal de Roses, “canvia la seva data de representació per motius de salut, no Covid, d’un membre de la companyia de teatre”, ha desvetllat el regidor de Cultura, Èric Ibáñez, assenyalant que “la nova data de programació de l’obra serà el  diumenge 18 d’abril a la mateixa hora, a les 8 del vespre”.

Les entrades adquirides continuen sent vàlides

Les entrades ja adquirides seran vàlides per a la nova funció. Degut a que des de l’Àrea Cultura “som conscients que potser hi ha persones que, per motius d’agenda, no podrà assistir a la representació en aquest nova data, se’ls retornarà l’import de la mateixa”, ha afirmat Ibáñez.

Així, les persones que no puguin assistir-hi, poden retornar-les a les taquilles del Teatre Municipal, els dijous i divendres de 12 a 14 h, o bé posant-se en contacte amb taquillatmr@roses.cat, mentre que per resoldre qualsevol dubte es pot enviar un email a cultura@roses.cat.