Suquet de peix de Rose

La Residència Pi i Sunyer de Roses recupera el seu ball de Carnaval

Ball de Carnaval a la Residència Pi i Sunyer de Roses
La Residència Pi i Sunyer de Roses va recuperar ahir, dijous gras, el seu ball de Carnaval

Un ball de Carnaval que es va recuperar després de dos anys molt difícils per culpa de la Covid i que va tenir com a temàtica el circ

Després de dos anys a causa de la pandèmia la Residència Pi i Sunyer de Roses va tornar a celebrar, ahir, dijous gras, el seu ball de Carnaval. A més ho va fer en el nou edifici del centre geriàtric, que tot i que es finalitzar la seva construcció l’octubre del 2020 no es va poder inaugurar fins al mes de juny de l’any passat, i que es va fer coincidir amb el 30è aniversari de la inauguració de la Residència, que va tenir lloc l’any 1922.

Així, la celebració del Carnaval per part dels usuaris i usuaries de la Residència va ser doble, “primer per poder celebrar el ball i segon per poder fer-ho en les noves instal·lacions” va assenyalar la Sílvia Serrano, animadora socio-cultural de la Residència Pi i Sunyer. Un ball que va tenir lloc a l’àmplia sala d’estar, que dona al jardí, i que va tenir com a temàtica “el circ, on la majoria anem de pallassos i d’altres de mags”, va explicar Sílvia Serrano.

El ball de Carnaval de la Residència Pi i Sunyer va tenir música en directe gràcies al duo Xanadú, el qual fa passar tardes memorables amb les seves cançons als usuaris del centre geriàtric.