La Residència Pi i Sunyer presenta avui el seu nou Servei d’Habitatge

Residencia Pi i Sunyer de Roses
A dalt, els habitatges de la Residencia Pi i Sunyer de Roses que ja estan ocupats, i a sota la presentació dels nous que es va fer a Ca l'Anita

Un Servei d’Habitatge de la Residència destinat a persones majors de 60 anys, autònomes, amb l’objectiu d’impulsar l’envelliment actiu

Aquest tarda, a les 19 hores la Cooperativa Dr. August Pi i Sunyer presentarà el nou Servei d’Habitatge. Uns habitatges que, tot i ser dins les instal·lacions de la Residència Pi i Sunyer, és un servei totalment independent “i que té com a objectiu impulsar l’envelliment actiu, és a dir, allargar l’autonomia de la persona el major possible de cares a la seva qualitat de vida, per això, per accedir-hi a un habitatge la persona ha de ser major de 60 anys i ser autònoma, i en funció de les necessitats que tingui podrà disposar dels serveis que ofereix la Residència, ja sigui ajuda i àpats a domicili o bé el Centre de Dia”, ha avançat l’Anna Redondo, assistenta social de la Residència.

A banda d’impulsar l’envelliment actiu amb aquest Servei d’Habitatge, el que es vol assolir també “és, a llarg termini, tenir un equipament polivalent destinat al Servei d’Habitatge exclusivament, amb una sala d’infermeria, sala d’estar, sala de fisioteràpia i una cuina, entre d’altres dependències”, ha explicat Redondo.

Durant la presentació que farà el personal de la Residència s’explicarà també quants habitatges hi haurà i les aportacions amortitzables que cal fer per accedir-hi a un d’ells.