Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

La Revista de Carnaval de Roses ja està a disposició dels vilatans

Carnaval a Roses
Algunes de les fotografies que surten a la Revista de Carnaval de Roses d'enguany

Més de 300 fotografies recull la Revista de Carnaval de Roses d’enguany

La Revista del Carnaval que l’Ajuntament de Roses edita amb cada nova edició d’aquesta festa, ja està disponible per a tots els veïns i veïnes interessats a obtenir un exemplar. Els punts de distribució són el Servei d’Atenció al Ciutadà-SAC, l’Oficina de Turisme i la Biblioteca Municipal, que lliuraran gratuïtament els 4.000 exemplars editats fins a fi d’existències.

64 pàgines plenes del color, l’alegria i el moviment propis del carnaval rosinc, són les que ofereix el darrer exemplar d’aquesta revista on, un any més, veïns i veïnes del municipi de totes les edats esdevenen absolutament protagonistes. Classificades en 5 seccions, una per dia (Preparatius i Presentació de dijous, La passada de nit de divendres, La passada infantil de dissabte, La passada de petits i grans de diumenge, i L’arrossada i l’Enterrament de dilluns), la revista mostra una selecció d’un total de 320 fotografies que fan repàs de les disfresses, carrosses i personatges de la darrera edició del Carnaval de Roses.

La salutació de l’alcaldessa, Montse Mindan, obre la revista convidant tothom a gaudir de la festa i anunciant la posada en marxa durant la celebració del carnaval d’enguany del projecte Punts Liles contra les agressions i assetjaments. Els manaments del Carnaval, les bases del Concurs Fotogràfic de Carnaval, el programa de Festes, i les fotografies guanyadores del Fotoconcurs de 2019, completen els apartats de la revista.

La darrera pàgina tanca la revista amb una imatge de Robin Townsend Pi-Sunyer, autor de les fotografies de la Revista del Carnaval 2020 i de les 13 edicions anteriors, com a homenatge per la tasca realitzada durant tots aquests anys, captant l’essència del carnaval de Roses i dels seus participants amb una gran professionalitat i sensibilitat.