La revista del Carnaval de Roses ja és a disposició dels ciutadans

Carnaval de Roses 2016
Fullejant la revista del Carnaval de Roses

L’Ajuntament de Roses ha editat 4.000 exemplars de la revista del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2016
Fullejant la revista del Carnaval de Roses 2016

Al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses, a l’Oficina de Turisme i a la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives els ciutadans de Roses ja poden disposar d’un exemplar de la revista del Carnaval.

Una revista i que, com és habitual, té com a portada el cartell de Carnaval, realitzat en aquesta ocasió pel retolista rosinc Joan López, i en la que la protagonista és la Mona Lisa o la Gioconda.

I com també és habitual, a la primera plana hi ha una salutació de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que en les seves paraules finals destaca que “des de l’Ajuntament no defallim en la voluntat de fer pedagogia, de fer campanyes de prevenció i de fer entendre que mai és bo sobrepassar tots els límits”, destacant però que aquesta “es també una feina de tots nosaltres, de demostrar als més joves amb el nostre comportament que la rauxa no està renyida amb el seny”.

La revista del Carnaval de Roses és un publicació en la que s’ha intentat que surti reflectit tothom en les imatges de la festa de disfresses de l’any passat, cosa gairebé impossible, perquè més d’un o de dues veuran que no hi surten, però questió també comprensible, ja que és molt difícils fer sortir prop de 4.000 persones que hi particien al Carnaval.

Revista amb els manaments del Carnaval i les bases del concurs de fotografia

Cal destacar que aquesta nova publicació de la revista del Carnaval surten publicats també els criteris i les bases del concurs de fotografia, que són importants per la gent que vulgui participar.

Així mateix, els Manaments de la festa de disfresses també tenen cabuda en la revista. I hi és, per que es faci una ullada, perquè són pocs, però importants de complir pel bon funcionament del Carnaval.

Uns manaments que diuen, a més, que el dia 20 de gener de 2016, a les 20 hores, es realitzarà al Teatre Municipal el sorteig per adjudicar les posicions de sortida de cada colla.
I també dóna dades d’on comprar els tiquets per a l’arrossada.