Cinema a la Fresca

La rosinca Alícia Gómez Marcu es proclama campiona de Catalunya Infantil de Taekwondo

Alícia Gómez campiona de Catalunya infantil de Taekwondo
Alícia Gómez amb la copa i la medalla d'or de campiona de Catalunya infantil de Taekwondo

El campionat de Catalunya de Taekwondo es va celebrar aquest diumenge al pavelló de la Mar Bella de Barcelona

La rosinca Alícia Gómez Marcu, del club TKD Joan’s, s’ha proclamat aquest diumenge campiona de Catalunya Infantil de Taekwondo a Barcelona en el campionat  organitzat per la Federació Catalana de Taekwondo, aquest passat diumenge, amb l’objectiu de donar pas a noves promeses d’aquest esport.

En el certamen, celebrat al pavelló de la Mar Bella, Alícia Gómez de 13 anys  hi va participar com a única representant de la Vila de Roses i a on es va haver d’enfrontar a tres rivals d’arreu Catalunya i del país d’Andorra.

La nova perla del planter del TKD Joan’s de Roses va tenir una actuació excel·lent en la qual no va donar opció al seu rival a la gran final, fet que dona als tècnics del club rosinc esperances sobre la seva gran projecció.

Alícia Gómez Marcu es va iniciar en el Taekwondo als 7 anys, i des bon començament, ja va destacar per la seva tècnica en aquest art marcial, que afegit al seu caràcter l’han portat, 6 anys després, a conquerir el títol de campiona de Catalunya.

Aquesta temporada, des del club TKD Joan’s de Roses es va creure que havia arribat el moment del seu debut a nivell de competició, i que millor que fer-ho en tot un campionat de Catalunya.

A partir d’ara i durant l’estiu, la jove taekwondista iniciarà un programa d’entrenament específic per potenciar les seves qualitats tècniques i físiques per tal de poder optar a futurs campionats.