La rosinca Ana Balabán es proclama com a nova campiona de Catalunya de Taekwondo

Un total de cuatro medalles va aconseguir el TKD Joan’s de Roses en el passat campionat de Catalunya de Taekwondo que es va celebrar, diumenge, a Barcelona. A banda de la d’or aconseguida per Balabán, Maria Boian va conquerir la de plata a l’igual que Marina Cardona i Oriol Bech es va penjar la de bronze

tkd_joan_campionat_promocioEls esportirtes del gimnàs rosinc de taekwondo, el TKD Joan’s continúen amb la seva tradició de conquerir medalles per a Roses a tots els campionats on es presenten.

El passat diumenge, en el campionat de Catalunya de Promoció que es va celebrar al pavelló de la Mar Bella de Barcelona, a les categories Cadet i Sènior, van participar un total de 9 taekwondistes rosincs. I gairebé la meitat van tornar a Roses amb una medalla penjada del coll.

Ana Balabán va aconseguir la medalla d’or, i Maria Boian, la gran promesa actual de la categoría cadet van conquerir la de plata.

Per la seva part, Marina Cardona, que debutava a la categoría Sènior, va tenir una gran estrena en l’esmentada categoría a l’aconseguir un fantàstic subcampionat que li va valdre penjar-se la  medalla de plata.

Així mateix, el taekwondista que també estrenava categoría, Oriol Bech, va assolir el tercer esglaó del podi per penjar-se la medalla de bronze en el dia del seu debut com a Cadet