La rosinca Àngels Ortiz presenta a Figueres el seu darrer treball, ‘Àngels del Zel’

Àngels Ortiz Àngels del zel
Àngels Ortiz durant el concert celebrat al Teatre de Roses 7 Foto: arxiu

Àngels Ortiz, una de les millors veus roqueres del panorama català actuarà a a la plaça del Teatre El Jardí

Àngels Ortiz Àngels del zel
Àngels Ortiz durant el concert celebrat al Teatre de Roses / Foto: arxiu

La cantautora rosinca Àngels Ortiz estrenarà el proper 29 de Juliol a la plaça del Teatre El Jardí de Figueres, el seu tercer treball ‘Àngels del zel’ amb la seva nova banda.
Un disc que ja va presentar el passat mes de març a Barcelona en el concert que va oferir dins el Festival Barnasants. I ho va fer en format acústic acompanyada pel guitarrista Carles Garcia amb el qual, i juntament amb el bateria Miguel Alcón, el baixista Àngel Blàzquez, tots tres excomponents de Locura de Amor .va enregistrar el CD. Una gravació en la que va col·laborar el el saxofonista Roger Ripoll.

En aquesta presentació en directe a Figures d’‘Àngels del zel”, que la cantautora rosinca ja va presentar davant el seu públic en una actuació celebrada al passat mes de maig al Teatre de Roses, Àngels Ortiz comptarà amb el guitarrista Àlvar Llauradó, ex component de Faristol i amb l’Eduard Garcia, també guitarrista, que ha tocat amb la concursat d’Operacion Triunfo, Núria Fergó i exmembre del grup Autodestrucció, que atresora una llarga experiència com a backliner amb Els Pets o L’Elèctrica Dharma, entre d’altres.

Després d”Hores Velles” l’any (1997) i “La pell del violí” del 2006 , la cantant i guitarrista de Roses interpretarà els deu temes d’”Àngels del zel”, del gènere pop-rock cantats en català.

Cal destacar que ‘Àngels del Zel’ és pot trobar a les botigues d’internet de discos.