La rosinca Berta González fa un gran paper al campionat d’Espanya de Rítmica de Clubs amb el CGRG

Club de Gimàstica Rítmica Gemma

Les gimnastes del CGR Gemma al campionat d'Espanya de Clubs celebrat a Valladolid

L’Aleví del CGRG, amb Berta González en les seves files, es consolida com el millor club de gimnàstica rítmica de Catalunya

Club de Gimàstica Rítmica Gemma
Les gimnastes del CGR Gemma al campionat d’Espanya de Clubs celebrat a Valladolid

La setmana passada es va celebrar a Valladolid el campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica de Clubs amb la participació dels equips gironins GEIEG i el Rítmica Lloret i el CGR Gemma de Figueres, del qual la rosinca Berta González forma part de l’equip Aleví.

Una categoria Aleví on van participar quatre equips catalans, sent l’integrat per l’esmentada Berta González, Berta Valentí de Figueres, Berta Picornell i Ariadna Salellas de Vilafant i Gaia Pellissier de Pau, entrenades per Gemma Torrent i Eva Garvín, el que millor van representar a Catalunya.
Les noies del Club de Gimnàstica Rítmica Gemma, tot i quedar a mig de la classificació, que era l’objectiu marcat pel club, van debutar de manera excel·lent en un certamen nacional consolidant-se com el millor conjunt Aleví de Catalunya, després dels grans resultats assolits en el campionat català, on van ser segones, i la final de la Copa Catalana, on va pujar al tercer esglaó del podi.

El campionat d’Espanya de Clubs va ser una gran experiència per a les 5 gimnastes, en el que van poder créixer com a esportistes, demostrant saber estar a l’alçada en l’alta competició.

González, Valentí, Picornell, Salellas i Pellisier van competir divendres i dissabte amb els seu exercici de 5 pilotes a ritme de la música de Perhaps.
El primer dia, els nervis de la competició, de les sensacions d’estar amb gimnastes de gran nivell, van estar a flor de pell. Tot això, però ho van solucionar aconseguit fer un bon exercici, per assolir el segon dia, dissabte, una actuació excel·lent. Tant, que ja són el millor club de gimnàstica rítmica de Catalunya.