La rosinca Montse Sanjaime seleccionada a participar al projecte Imagine de Silicon Valley, California

Centre creatiu Imagine

La rosinca Montse Sanjaime seleccionada per treballar a Imagine

La seva proposta de fusionar l’art i finances l’ha valgut a Montse Sanjaime ser seleccionada pel projecte Imagine Cultura Barcelona

Centre creatiu Imagine
La rosinca Montse Sanjaime seleccionada per treballar al projecte Imagine

Imagine és un centre creatiu, dirigit per Xavier Verdaguer, amb la seva seu a la ciutat californiana de Silicon Valley, i el qual sempre a està a la recerca de gent amb un talent determinar per desenvolupar un projecte sobre problemes que es donen en el món amb el repte de trobar una solució, amb la finalitat de fer millorar-ho.

I la rosinca Montse Sanjaime, directora d’Ide-as, Consultoria d’empreses, i presidenta de la Xarxa d’Emprenedores Competents, XEC, ha estat seleccionada per treballar en el projecte Imagine Cultura Barcelona i en el qual es plantegen 4 reptes a nivell cultural, ‘Repensar les Galeries’, ‘Joves i Cultura’, ‘Ciència, Cultura i Tecnologia’ i ‘Cultura Comunitària’, dels qual Sanjaime treballarà en un d’ells, a la capital de Catalunya, durant tot un mes amb un equip interdisciplinari de 4 persones.

I Montse Sanjaime ha estat una de les 12 persones seleccionades gràcies a “la fusió d’art i finances que estic incorporant des de fa 2 anys com una manera d’ajudar a les PIMES – Petites I Mitjanes Empreses- a trobar solucions que siguin assequibles i els permeti ser més competitives”, ha explicat la directora d’Ide-as, que va ser la creadora de Passarel·la d’Art Financer.

I aquest dilluns, 10 de novembre, Montse es desplaçarà fins Barcelona i en la qual estarà tot un mes treballant en l’espai d’Imagine Cretativy Circus on visitarà 17 localitzacions diferents, entre empreses i centres culturals, com la Fundació Tàpies i el Palau Robert o el Macba, entre d’altres. Un mes on rebrà, també la visió de destacats especialistes de cada sector. 30 dies on viatjarà amb el seu equip de treball un cap de setmana a Cadaqués i un altre al Montseny i al final dels quals haurà d’exposar públicament els seus resultats i conclusions del repte que l’hagi pertocat, que no ho sabrà fins aquest dilluns.
L’haver estat seleccionada per la seva fusió de l’art i la finança “és molt motivador” per a Montse, perquè tal i com explica, “el fet que l’idea de fusionar totes dues disciplines, que jo crec que tenen connexió tingui acceptació i et diguin que és innovador i que trenques amb esquemes és un orgull i una satisfacció”.

Conferència ‘Una aproximació a l’art del finançament alternatiu’

Precisament, com a creadora de Passarel·la d’Art Financer, l’empresa de comunicació d’Imagine l’ha convidat a impartir una conferència, dimarts 4 de novembre, davant de més d’un centenar de persones en la que parlarà , sota el títol ‘Una aproximació a l’art del finançament alternatiu’, com una opció original i diferent, la fusió d’art i finances, pot servir per analitzar possibilitats i donar solucions als emprenedors i les empreses.