Programa Reallotgem

La rosinca Nora Botello guanya per equips la 2ª Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística

Salt Gimnàstic Club
Nora Botell, la segona per la dreta, amb les seves companyes del Salt Gimnàstic Club a dalt de tot del podi

Nora Botello a més de guanyar per equips a Bellvís (Lleida), va fer segona en categoria individual

La gimnasta rosinca Nora Botello, que competeix amb l’equip Salt Gimnàstic Club, va participar en la 2ª fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística, que es va celebrar aquesta passat diumenge al Pavelló Municipal d’Esports de Bellvís, Lleida, amb la participació de més de 900 gimnastes.
I Nora va fer una segona posició de la general en categoria individual, però es va proclamar campiona per equips, juntament amb les seves companyes Cristina Medina, Blanca Ribas i Laia Galceran.

Cal destacar que aquesta posició de la Nora Botello, i la primera de l’equip de Salt Gimnàstic Club són les mateixes que van assolir en la 1ª Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística femenina, que es va disputar, precisament, a la població gironina de Salt tot just un mes abans, el 17 de febrer.

La tercera fase d’aquest Copa Catalana de Gimnàstica Artística femenina està previst celebrar-la el cap de setmana del 20 i 21 d’abril, tot i que encara no s’ha determinat la població on es farà.

Les 20 primeres gimnastes d’aquestes tres fases disputaran el títol de campiones en el campionat de Catalunya, on l’any passat Nora Botello va assolir la medalla de bronze, que es durà a terme el primer cap de setmana de juny, campionat en el que també estaran representats els equips amb major de les tres fases de la Copa Catalana de Gimnàstic Artística.