Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

La rosinca Rosa Garrido se’n va de creuer gràcies als empresaris de Roses i Ràdio Littoral FM

Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus
Rosa Garrido amb la butlleta que va dipositar en un comerç de Roses amb representants de l'Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus i la Ràdio Litoral FM

Aquest matí s’ha portat a terme el sorteig del creuer impulsat l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus i la Ràdio Litoral FM per potenciar el comerç local

Rosa Garrido Garrido, veïna de Roses, ha estat la persona afortunada del sorteig d’un creuer pel Mediterrani per a dues persones valorat en 3.000 euros, que van iniciar conjuntament l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus i la Ràdio Litoral FM, de França, el passat 29 d’abril i va acabar el 22 de maig amb l’objectiu d’incentivar i premiar els clients que realitzaven les seves compres als establiments associats.

“Estic molt contenta, no m’ho esperava. Sempre deia que jo no aniré de creuer i a una companya li vaig dir que si em toca li donaria a ella”, ha afirmat l’afortunada, que ha desvetllat que no “recordo en quina botiga vaig dipositar la butlleta, perquè va ser un dia que vaig anar a varis establiments, i dels que me’n recordo són la merceria Hilonecesito i la sabateria Xumaca”.
Tot i que la Rosa Garrido va dir en un primer moment que li regalaria el creuer a una amiga després s’ho va repensar millor en dir “que no sé el que faré ara, de moment el tinc…”.

Els 65 establiments de comerç, serveis i restauració que van participar en aquesta campanya van repartir 15.000 butlletes entre els seus clients.

El sorteig s’ha portat a terme aquest matí a la Plaça Catalunya i que ha retransmès en directe Ràdio Littoral FM durant l’emissió d’un programa de la cadena i en el que han entrevistat a l’alcalde de Roses, Joan Plana, el qual també ha estat l’encarregat de treure la butlleta premiada, al regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, i a Montse Sastre, com representant de l’Associació d’Empresaris.