La rosinca Uma Méndez, campiona de Gimnàstica Rítmica del Torneig Internacional de Heliopolis

Uma Méndez
El conjunt nacional de Júnior a dalt del podi com a campiones del Torneig Internacional de Heliopolis, amb Uma Méndez a la dreta

Uma Méndez va aconseguir aquest triomf a El Caire com a integrant del conjunt nacional Júnior de Gimnàstica Rítmica

El conjunt Júnior espanyol de Gimnàstica Rítmica format per la rosinca Uma Méndez, i les gimnastes Inés Bergua, Valeria Márquez, Ana Arnau, Patrícia Pérez i Sara Tatay es va proclamar campió del Torneig Internacional de Heliopolis, a El Caire, Egipte, que es va celebra aquest passat cap de setmana, després de superar a Bulgària, Egipte i Noruega.

Un gran debut de l’equip nacional Júnior el qual va aconseguir una puntuació de 12.250 a cèrcols i 15.550 en cintes. Les gimnastes van estar acompanyades per la seleccionadora de conjunts Anna Baranova i l’entrenadora Anna Mª Pelaz.

Cal destacar que Uma Méndez, jove de 13 anys de Roses i que competeix amb el CGR Gemma, va ser seleccionada pel combinat estatal de Gimnàstica Rítmica per primer cop al setembre de l’any passat després d’entrar becada al Centre d’Alt Rendiment de Madrid, tot just tres setmanes després d’entrar al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Aquest proper dissabte, 15 de desembre, el conjunt nacional Júnior realitzarà una exhibició a Pamplona durant el Campionat d’Espanya de Conjunts.