La Ruta de les Tapes de Roses continua

Ruta de les Tapes de Roses

Joaquín Carrasco mostrant la tapa que servirà els dijous d'aquest mes de maig a L'Olivar

El bar-restaurant L’Olivar ofereix durant tots els dijous d’aquest mes de maig la tapa ‘Serranito’ amb una copa de cava, una canya de cervesa o aigua a escollir

Ruta de les Tapes de Roses
Joaquín Carrasco mostrant la tapa que servirà els dijous d’aquest mes de maig a L’Olivar

Diuen que si alguna cosa funciona no s’ha de canviar, i si alguna cosa té èxit, per què deixar de fer-la?
Això és el que ha pensat en Joaquín Carrasco, el gerent del bar-restaurant L’Olivar, en afirmar que “algú havia de començar a fer-ho perquè la gent ho demana. La Ruta de les Tapes és un èxit al voltant de la gastronomia de Roses, i hem decidit fer una tapa per oferir-la tots els dijous”.

La tapa que servirà els dijous el bar restaurant L’Olivar és diu ‘Serranito’ i es composa “de pepito de llom amb pebrot verd fregit i pernil salat passat volta i volta per la planxa, i tot sobre una llesca de pa, i la servirem amb una copa de via, una canya de cervesa o aigua, i al mateix preu de la Ruta de les Tapes”, ha manifestat Carrasco.

La idea és servir aquesta tapa durant tots els dijous del mes de maig, “i si té acceptació continuar cada mes amb una tapa diferent”, ha afirmat el gerent de L’Olivar.

Ruta de les Tapes de Roses
El ‘Serranito’ es composa de llom, pebrot fregit i pernil salat passat per la planxa sobre una llesca de pa

Recordem que el bar-restaurant L’Olivar va guanyar amb un ‘Un timbal d’escalivada amb carpaccio de bacallà i paté d’olives’, el premi a la millor tapa de la primera edició de la Ruta de les Tapes de Roses. L’any passat, va quedar en tercer lloc amb una degustació anomenada ‘Milfulls l’Olivar’, i enguany la tapa ‘Filetet de cansalada a l’antiga amb ajoatado’, ha quedat en segona posició, no baixant així del podi en les tres edicions de la Ruta de les Tapes que s’han celebrat a Roses.

Precisament, la tapa ‘Serranito’ “és la que vaig servir l’últim dia  de la primera Ruta de les Tapes perquè em vaig quedar sense existències de la tapa que vam fer, llavors tothom que venia a fer la tapa els vam explicar el canvi, es van quedar a provar-la i els hi va agradar molt també, per això la fem ara”, ha explicat Joaquín Carrasco, assenyalant que “tant la  tapa guanyadora com les altres dues amb les que hem participat a la Ruta de les Tapes també les servirem els dijous dels propers mesos”.