Cinema a la Fresca

La Ruta de les Tapes de Roses escalfa motors repartint els passaports als guanyadors del sorteig de la passada edició

Ruta de les Tapes de Roses
Els afortuntats que van rebre el passaport de la Ruta de les Tapes de Roses 2023 amb el regidor i el gerent de La Bodeguita de la Lado

Els cinc afortunats del sorteig de la Ruta de les Tapes de Roses del 2022 reben el passaport per degustar gratuïtament totes les degustacions que es serviran del 17 al 26 de març durant l’edició d’enguany

Aquest passat divendres, en una acte que es va celebrar en el bar restaurant La Bodeguita de al Lado, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, Félix Llorens, va lliurar els passaports que permetrà degustar als seus propietaris les tapes que, finalment, serviran 84 establiments de restauració durant la Ruta de les Tapes 2023, que se celebrarà del 17 al 16 de març.

Labbe Michel , Albert Castelló i Juan Carlos Martín van rebre el passaport i, a més, Michel, en sortir primer la seva butlleta de paper com a premiat, i Castelló igual però en format electrònic a traves de l’APP en el sorteig de la Ruta de les Tapes de Roses de l’any passat van ser obsequiats també amb un lot de vins cortesia de la DO Empordà.

Les altres dues persones afortunades, Sara Álvarez i Francisco Ceballos, no van poder assistir a aquest acte de lliurament dels passaports i se’ls farà arribar durant els propers dies.

Labbe Michel va afirmar que l’any passat va completar “dues targetes de tapes i vaig tenir la sort de sortir premiat”, i que enguany “espero arribar a completar tres, perquè fer les 84 crec que és molt difícil”. Albert Castelló va desvetllar que “l’any passat vaig fet totes les tapes menys de les de Santa Margarida, perquè no vaig poder anar en no disposar d’un vehicle, però com enguany tindré cotxe el meu objectiu és fer-les totes”.
Per la seva part, Juan Carlos Martín va confessar que “són massa tapes, intentarem fer-les totes, però ho veig complicat però qui sap, al millor un cop comences i t’animes, a l’igual l’aconseguim”.

Passaport personal i intransferible

Aquest passaports de la Ruta de les Tapes que es van lliurar divendres “són personals i intransferibles, només pot fer-lo servir el seu propietari, en aquest sentit és com un passaport oficial, és a dir, conté les dades i el DNI de la persona acompanyat d’una fotografia, i que en lloc de tenir les pàgines per segellat als diferents països on es viatja, té unes caselles que el bars i restaurants han de segellar”, va explicar Félix Llorens.

En canvi, aquest passaport no impedirà que qualsevol dels seus propietaris guanyi el sortegi d’aquest any i obtingui un de nou per cruspir-se de franc totes les tapes de la Ruta de les Tapes 2024.