La sala annexa del Pavelló d’Esports de Roses estrena un nou paviment adient per tot tipus d’actes

Sala annexa del Pavelló d'Esports de Roses

El nou paviment de la sala annexa del Pavelló d'Esports de Roses

A banda de les diferents disciplines esportives que es podran practicar a la sala annexa, el paviment també és adient per celebrar diferents tipus d’actes

Sala annexa del Pavelló d'Esports de Roses
El nou paviment de la sala annexa del Pavelló d’Esports de Roses

Aquesta setmana finalitza la instal·lació del nou paviment esportiu a la Pista Polivalent annexa al Pavelló Poliesportiu de la zona esportiva de Roses. La tipologia de material emprat permetrà el seu ús tant per a la pràctica esportiva com per a altres tipus d’actes, potenciant així la polivalència d’aquesta sala.

Per a aquest equipament, s’ha optat per un paviment polivalent tipus plàstic de resines de poliuretà, instal·lat in situ i sense juntes, que a part de permetre un ús esportiu també permetrà la seva utilització amb calçat de carrer, per tal de donar-li el màxim d’usos possibles i un fàcil manteniment.

Un cop instal·lat aquest nou paviment i tots els marcatges, entre d’altres, s’hi podran realitzar les següents activitats esportives: bàsquet i minibàsquet, handbol i mini-handbol, futbol pista, patinatge, entre d’altres.

Per acabar de completar l’equipament de la sala, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament ha fet la compra de dos jocs de cistelles de bàsquet (un joc de mòbils i un de murals abatibles), un joc de porteries de handbol amb els corresponents anclatges i dos marcadors electrònics de sobretaula.