La secció local de l’ANC de Roses va començar a repartir ahir 1.500 mascaretes entres els nens i nenes de la Vila

Mascaretes per als nens i nenes de Roses
Diumenge passat l'ANC de Roses i l'Ajuntament ja van repartir mascaretes per a la mainada davant el Mercat Municipal

Aquest proper diumenge, 10 de maig, es tornaran a repartir mascaretes entre nens de 3 anys i joves de 18 a la Plaça Catalunya de Roses

L’ANC de Roses i l’Ajuntament de la Vila, colze a colze, representats per la coordinadora de l’entitat independentista, Imma Carrión, i l’alcaldessa Montse Mindan, van començar a repartir amb l’ajuda de voluntaris/es les 1.500 mascaretes a nens i nenes de Roses, entre 3 i 18 anys, dins la campanya #1miliódemascaretes.

Les 1.500 mascaretes que es van repartir ahir davant el Mercat Municipal han estat confeccionades per cosidores i cosidors voluntàris de Roses. Unes mascaretes “que es composen d’un teixit donat per l’Assemblea Nacional Catalana, que és hidròfob i d’un gruix determinat, i que abans d’utilitzar-les s’han de rentar prèviament a 60º, per després poder-les utilitzar 30 vegades amb una protecció eficient abans de tenir que rentar-les de nou”, va explicar Carrión.

Dins la campanya #1miliódemascaretes la secció local de l’ANC de Roses ja ha repartit, també en col·laboració amb l’Ajuntament, 500 mascaretes al Centre d’Atenció Primària de la Vila, i 2.500 mascaretes als majors de 65 anys.

Campanya #1miliódemascaretes

La campanya #1miliódemascaretes té dos objectius, la de facilitar mascaretes de protecció a la ciutadania i la d’aconseguir diners per l’adquisició de material per als hospitals per lluitar en condicions contra la Covid-19,
Per aquest motiu, ahir, a la vegada que es repartien mascaretes els vilatans i vilatanes també podien dipositar el seu donatiu en unes guardioles que hi havia per a tal efecte.

Aquest diumenge, 10 de maig es continuaran repartint mascaretes a la mainada

Com que no es van esgotar les 1.500 mascaretes, l’ANC de Roses té previst acabar  de repartir-les entre la mainada i el jovent de la Vila aquest proper diumenge, 10 de maig. Això serà a la Plaça Catalunya en horari de 11 a 13 hores.