Programa Reallotgem

La Selecció Catalana Infantil de Futbol Platja es proclama subcampiona d’Espanya

Composada per 11 jugadors de l’Alt Empordà i un del Garraf, l’equip de Catalunya Infantil de Futbol Platja només va cedir a la final davant una potent Regió de Múrcia

Gran campionat d’Espanya el protagonitzat per la Selecció Catalana Infantil de Futbol Platja, que s’ha celebrat a la província de Còrdova entre els dies 4 i 6 de juliol.
L’equip català, composat per 7 jugadors de Roses (Pau Roig, Mohamed Ouaaliti, Adam El Ouariachi, Eudald Casellasribas, Nacho Valladolid, Nil Castella i Rayan Mansour), 3 jugadors de Sant Pere Pescador (Lucas Paola, Lluc Puigbert i David Laguna), un de L’Escala (Jan Pérez) i un últim de Sitges (Jan Reixach), ha desenvolupat un gran joc durant tot el certamen que l’ha valgut conquerir el subcampionat d’Espanya.

Els 11 joves altempordanesos i un dotzè del Garraf entrenats per Sílvia Ferrer Chivi,que han disputat els seus partits en les poblacions d’Alcaracejos i El Viso, a uns 80 km de la capital, es van estrenar al campionat el passat dimarts, 4 de juliol, perdent per 1 a 6 davant el potent equip de la Regió de Múrcia. Tot i això, es van refer d’aquest garrotada al dia següent, 5 de juliol, golejant per 6 a 12 davant la Selecció de Ceuta, que els va donar el pas a la semifinal, disputada contra Andalusia. Semifinal que es va jugar el mateix dimecres i que va esdevenir un partit molt igualat, tant, que el partit va acabar amb empat a 2, havent-hi que jugar-se la pròrroga. Però, 5 segons de tenir que passar de decidir-se tot als penals un gol de Lluc Puigbert els va donar el pas a la final.

Una final a la que es van enfrontar ahir dijous davant el “coco” de la Regió de Múrcia, selecció davant la qual els catalans no van tenir, en cap moment, opció d’emportar-se el partit i el títol, ja que tan sols quan es portava 8 segons de partit els murcians ja van estrenar el marcador per avançar-se 1 a 0, per cinc minuts més tard augmentar la diferència amb un segon gol. Després d’un penal a favor de Catalunya, Eudald Casellasribas va escurçar diferencies, però els murcians poc després van establir l’1 a 3 amb que va acabar la primera part.

A la represa, però, la superioritat de la Regió de Múrcia es va fer més evident, i tot que Catalunya ho va intentar de totes les maneres, fent mostra d’un gran caràcter i orgull a l’últim quart, lluitant cada pilota fins al darrer segon per intentant escurçar la diferència, no van tenir èxit, i el marcador final va ser de 2 a 8 per als murcians.

Un resultat que no entela gens ni mica el gran campionat de la Selecció Catalana Infantil de Futbol Platja, a la qual se l’augura un gran futur per davant.