La seva il·lusió i estimació per Roses fan a Montse Mindan candidata de CiU per a les eleccions municipals de 2015

Montse Mindan alcaldable
Montse Mindan, cap de llista de CiU a Roses per a les eleccions municipals de 2015

La coalició nacionalista dóna tot el seu suport a Montse Mindan per continuar al capdavant de l’Ajuntament de Roses a partir del maig de 2015

Montse Mindan alcaldable
Els regidors de CiU de Roses amb l’alcaldessa i cap de llista, Montse Mindan

Unanimitat. És el que va aconseguir Montse Mindan en la seva elecció com a candidata de CiU a Roses per a les eleccions municipals de 2015. Unanimitat de la coalició nacionalista, ja que tan el seu partit, CDC, com UDC, van donar tot el seu suport a la seva candidatura, “amb la seva qualitat humana és de les millors persones que poden encapçalar la llista”, va afirmar Joan Cañada, president d’Unió a la demarcació de Girona. “Li desitjo molt d’èxit, perquè els teus èxits, de Convergència, seran els éxits d’Unió, els èxits de tots”, li va felicitar el president d’Unió a Roses, Josep Antoni Valdera.
Unanimitat, al contrari que el que va passar ara fa gairebé quatre anys, quan Unió Democràtica de Catalunya, va voler que Valdera fos el candidat a les eleccions del 2011, en detriment del cap de llista de Convergència, Carles Pàramo, tot i que finalment va ser aquest el cap de llista i posteriorment, alcalde de Roses.

Montse Mindan alcaldable
Els presidents de CDC i UDC donan el seu suport a la candidatura de CiU de Montse Mindan a Roses

El portar “al cap i al cor el seu poble, Roses, la seva il·lusió i la solidesa que trobem en aquesta candidatura”, són els principals motius esgrimits pel vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC i membre del Comitè de Direcció del partit, Lluís Corominas per designar a Mindan com a candidata a les municipals de 2015. Una candidatura avalada també pel president de Convergència a la demarcació de Girona, Pere Vila.

De regidora d’Ensenyament a cap de llista, passant per alcaldessa

Montse Mindan alcaldable
Montse Mindan, cap de llista de CiU a Roses per a les eleccions municipals de 2015

Montse Mindan va entrar a l’Ajuntament al 1999 com a regidora d’Ensenyament al 1999 a les files de CiU. Després de quatre anys a l’oposició (2007-11), va ser nomenada regidora de Turisme i primera Tinent d’alcalde al guanyar les eleccions la coalició nacionalista. L’any passat, a l’agost del 2013, va ser investida alcaldessa en substitució de Carles Pàramo, i ara encapçalarà la llista de la federació per les eleccions municipals de 2015, “amb molta il·lusió de ser la cap de llista d’un partit que té una manera de fer, uns valors i uns compromisos amb la societat, en els que sempre intentem donar compliment, que els porto amb el meu ADN”.

Mindan no es va pronunciar per la composició de la llista electoral, tot i tenint en compte que encara falten 7 mesos pels comicis electorals, però sí que el seu partit farà un programa “després de reunir-nos amb diferents grups i sectors de Roses perquè ens facin saber el que pensen o que és el voldrien que es fes en el seu poble”.
Així mateix, la cap de llista de CiU, va afirmar que es presenta a les properes eleccions municipals “per les ganes de tirar endavant els projectes endegats i encara no acabats, com nous que vindran”.

A l’acte de presentació de Montse Mindan com a candidata de CiU, celebrat a l’hotel Rambla Mar de Roses, van assistir més d’un centenar de militants i simpatitzants per deixar palès el seu recolzament a l’actual alcaldessa.