Inici Actualitat La seva professora d’ESO li va dir que mai faria res amb...

La seva professora d’ESO li va dir que mai faria res amb la seva vida, i ara guanya un premi al millor emprenedor

Adrià Giner amb un dels lavabos ecològics de la seva empresa Ekko WC

El rosinc Adrià Giner va guanyar el primer premi dels Premis Emprenedors Alt Empordà pel seu projecte empresarial Ekko WC

Adrià Giner amb un dels lavabos ecològics de la seva empresa Ekko WC

Una professora d’ESO li va dir un dia al rosinc Adrià Giner que “mai faria res amb la meva vida”. Un profesor d’Albert Einstein va escriure un dia que “aquest noi no arribarà mai a cap lloc”.

Aquestes dues afirmacions deixen palès que el personal docent s’ha de dedicar a ensenyar i formar als seus alumnes i no fer de futuròlegs, perquè tot el món sap fins a on va arribar Einstein, o no.

I si tothom sap qui va ser Einstein, des del passat dia 11 de maig  tota la comarca de l’Alt Empordà té coneixement que Giner va rebre el primer premi dels Premis Emprenedors pel seu projecte Ekko WC, amb el qual ha creat una empresa de venda i lloguer de cabines sanitàries ecològiques i 100 % respectuoses amb el medi ambient.

Un projecte que va “néixer com a empresa ara tot just fa un any. L’idea em corria pel cap fa molt de temps després de veure a Argele´s aquests tipus de lavabos, i en comprovar que aquí a Catalunya i Espanya no es comercialitzava gens vaig veure un forat en el mercat i em vaig endinsar en el projecte”, ha afirmat Adrià Giner.

El primer pas va ser parlar amb una fusteria de Roses, li va explicar l’idea, van fer el disseny i van construir uns lavabos secs, ecològics, ja que “no funcionen amb aigua ni amb el líquid químic que surt després de cada servei, sinó que s’utilitza serradures, les quals, a més, deixen una olor a fusta”.
I pel que fa a rentar-se les mans “tampoc s’utilitza aigua, ja que fem servir un sabó ecològic amb el que et fregues les mans i a banda de rentar-te-les te les desinfecta”, ha explicat l’emprenedor de l’any a la comarca de l’Alt Empordà.

Per haver guanyat el primer premi del Premis Emprenedors Alt Empordà, l’Adrià va rebre 3.000 euros en metàl·lic i 1.500 € més en publicitat al Setmanari de l’Alt  Empordà, però el més gratificant per al jove rosinc “és que rebre aquest guardó ha estat un cop a l’esquena de felicitació, un cop d’empenta per a seguir endavant amb projectes i il·lusions noves”.

Projectes nous com fer “una cabina sanitària més evolucionada, d’aquestes que son fixes que es trobem al carrer en algunes poblacions com Roses, i que poses una moneda per poder fer-la servir”, ha assenyalat Adrià Giner, entre d’altres que té en previsió.

Aquest premi d’emprenedor l’ha donat un ressò que no s’esperava i que l’ha suposat rebre trucades per part d’organitzadors d’esdeveniments i diferents ajuntaments de la comarca interessant-se pels lavabos Ekko WC.

Exit mobile version