La Societat Esportiva de Caçadors de Roses celebra aquest dissabte el seu tercer dinar solidari

Societat Esportiva Caçadors de Roses

Un tercer dinar solidari que en aquesta ocasió els caçadors de Roses ho fan a benefici de l’Associació Tramuntanets

Societat Esportiva de Caçadors de Roses
La Societat Esportiva de Caçadors de Roses celebra aquest dissabte el seu tercer dinar solidari

Solidaris, així són i així ho demostren un any més els caçadors de Roses amb l’organització d’un dinar solidari que tindrà lloc aquest dissabte a la Sala Polivalent (coneguda com a Pista Annexa) del Pavelló Municipal d’Esports.

L’any 2017 ho van fer en favor de la Fundació Roses Contra el Càncer, i la bona acceptació que va tenir entre els socis de la Societat Esportiva de Caçadors, va fer, tot i que l’entitat va canviar de Junta, tornar-ho a celebrar l’any passat a benefici de FADIR.

I enguany serà l’Associació Tramuntanets serà la que comptarà amb la solidaritat dels caçadors de Roses i els seus amics i familiars. “Sí, és una entitat que té uns associats amb unes necessitats especifiques i per les quals els hi fa falta poder disposar d’uns recursos econòmics que avui dia no es fàcil poder aconseguir, i per això vam pensar que l’Associació Tramuntanets seria una bona destinatària d’aquest dinar solidari del caçadors”, ha afirmat el Tresorer de la Societat Esportiva de Caçadors de Roses, Marc Descloux.

Un dinar que tindrà lloc tot just després de la cacera que tenen previst fer els membres de la Societat de Caçadors, per al qual cosa es farà “al voltant de les 14:30 hores, per tal de donar temps suficient arribar als caçadors que hi volen participar al dinar solidari”, ha explicat Descloux.

En aquest dinar solidari pot assistir qui vulgui aportant un donatiu de 18 euros, mentre que els caçadors que hi participin tant a la cacera com al dinar hauran d’aportar 25 €. Cal destacar que aquells que vulguin portar-se als seus fills petits, aquests no hauran de fer cap donatiu.

En finalitzar l’àpat està previst fer un sorteig per agrair als assistents la seva solidaritat.

S’aconsella reservar l’assistència amb antelació

La Societat Esportiva de Caçadors de Roses aconsella, per motius de logística i organització, reservar l’assistència al dinar solidari. I per fer-ho només cal enviar un Whatssapp a aquest telèfon: 651 07 56 08, de la presidenta de l’Associació de Tramuntanets, Soraya Giménez.