La Societat Esportiva de Caçadors de Roses esdevé una entitat solidària de mena

Societat Esportiva de Caçadors de Roses

Aspecte que presentava la Sala Polivalent de Roses durant el dinar solidari de la Societat

En el seu tercer dinar solidari van recaptar 3.210 € a benefici de l’Associació Tramuntanets

Societat Esportiva de Caçadors de Roses
Aspecte que presentava la Sala Polivalent de Roses durant el dinar solidari de la Societat

Un any més, i van tres, que la Societat Esportiva de Caçadors de Roses organitza un dinar solidari a favor d’una entitat social de la Vila. I aquest tercer va tenir lloc el passat dissabte a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports tot seguit de la cacera que van portar a terme els caçadors, provinents d’arreu Girona, per diferents indrets del Parc Natural del Cap de Creus.
I unes 300 persones, entre caçadors i familiars, es van aplegar per causa comú a benefici de l’Associació Tramuntanets, com l’any passat ho va ser a benefici de FADIR, i fa dos anys en solidaritat de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Una acció que deixa palès que els caçadors, a part “de cuidar de la natura i regular la quantitat de caps de senglars per a que no suposi un perill per a les persones també ens solidaritzem amb aquelles entitats que ho necessiten”, va manifestar el president de la Federació Territorial de Caça de Girona, Josep Blanquera, el qual va assistir “convidat pel president dels caçadors de Roses, i he decidit venir a col·laborar en aquesta causa”.
La que també va assistir a aquest dinar solidari a favor de Tramuntanets va ser l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la qual es va mostrar contenta “perquè un cop més una entitat de Roses, tot i que engloba gent de la comarca, fa un acte solidari a favor d’una altra associació de la Vila , Tramuntanets, la qual fa una tasca al llarg de l’any que normalment no es veu, i per això necessiten d’aquestes aportacions solidàries”.  

I els 300 comensals van fer possible reunir 3.210 € que seran lliurats a l’Associació Tramuntanets, “estic molt contenta -va manifestar la presidenta de l’entitat, Soraya Giménez-, sempre que pensen en nosaltres ens donen una alegria, i més si és una entitat d’aquí de Roses, com la Societat Esportiva de Caçadors, perquè fer pinya entre les diferents associacions sempre agrada més”. Giménez va afirmar que aquests diners “ens aniran molt bé per contractar una auxiliar d’infermeria, que s’afegirà a les 6 monitores per a que els nostres nens estiguin ben atesos durant el Casal d’Estiu”.

I els caçadors de Roses van decidir enguany ajudar a Tramuntanets “perquè és una associació més petita que les altres pel nombre d’associats que té”, va assegurar el Tresorer de la Societat Esportiva de Caçadors, Marc Descloux, confessant que “tot i ser petita ens ha sorprès la col·laboració que ens han brindat des del principi en quant a l’organització del dinar, ha estat una experiència molt maca el treball conjunt de les dues entitats”.

Una experiència que es vol repetir per quart any al 2020, “sí, ja tenim previst celebrar aquest dinar solidari cada any perquè hi ha associacions petites com Tramuntanets que necessiten d’actes com aquest per poder tirar endavant els seus projectes”, va assegurar el vicepresident dels caçadors, Èric Fortiana, tot i que encara han de mirar quina serà l’entitat beneficiaria.

Caçadors de Roses i d’arreu la demarcació de Girona

Cal destacar, i seria injust no fer-ho que no només van ser el caçadors de Roses els que van participar, ja que van ser-hi presents aficionats a la caça provinents d’arreu la demarcació de Girona, i fins i tot de la població costanera barcelonia d’Arenys de Mar.