La Societat Esportiva de Caçadors de Roses recapta quasi 3.000 € a benefici d’una entitat social de la Vila

Societat Esportiva de Caçadors de Roses

L'envelat de la plaça Frederic Rahola de Roses es va omplir de caçadors durant el dinar solidari a benefici de FADIR

Diners que es van recaptar amb el donatiu per participar en una cacera i al corresponent dinar solidari que es va organitzar el passat dissabte i que els caçadors donaran a la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR

Societat Esportiva de Caçadors de Roses
L’envelat de la plaça Frederic Rahola de Roses es va omplir de caçadors durant el dinar solidari a benefici de FADIR

La Societat Esportiva de Caçadors de Roses va organitzar, dissabte passat, una cacera conjunta amb colles dediferents poblacions de les dues comarques de l’Empordà. Una cacera que va tenir un tret diferenciador a la resta de la temporada de caça, i que es va tractar del caire benèfic que es va donar a la trobada, celebrant a porteriori un dinar solidari.

Una iniciativa que va endegar l’any passat l’entitat rosinca de caça a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, que es va celebrar al restaurant Mas Bech, tot i que enguany els diners recaptats a benefici de FADIR, és de gairebé 3.000 euros.

I enguany, tot i que hi hagut un canvi de Junta, “hem considerat que va ser una molt bona idea per a continuar desenvolupant, i per això hem organitzat un nou dinar solidari, però en aquesta ocasió a benefici de FADIR”, va manifestar Marc Descloux, Tresorer de la Societat Esportiva de Caçadors de Roses.

Un dinar solidari en el que va canviar l’entitat beneficiària i el lloc de celebració, ja que aquest any en lloc de fer-se en un restaurant, es va celebrar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola “degut a que molta gent volia assistir per col·laborar en la causa, i per tant necessitàvem un espai gran, el qual ens ha facilitat l’Ajuntament de Roses cedint-nos l’envelat per poder fer el dinar”, va afirmar Descloux.

I unes 300 persones van assistir a aquest dinar solidari, “i esperem que l’any vinent puguem supera la xifra d’enguany”, va desitjar el Tresorer de la Societat Esportiva de Caçadors de Roses, en una clara declaració d’intencions que l’any vinent l’entitat de cacera organitzarà un nou dinar solidari “però a benefici d’una altra entitat social del poble”, va desvetllar Marc Descloux.

Cal destacar que durant el dinar, al qual va assistir l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, acompanyada d’altres regidors de l’Ajuntament, es va portar a terme un sorteig de diferents obsequis i regals, gentilesa de les empreses i comerços de Roses.