La Société Photographique Catalane exposa a Roses

La Galeria Ros’Art acull les obres de quatre fotògrafs artistes de la Catalunya Nord

Quatre fotògrafs de la Société Photographique Catalane de la Catalunya Nord exposen la seva obra durant aquest mes de juliol a Roses.
Una exposició que va ser inaugurada divendres passat, 6 de juliol, a la galeria Ros’Art, amb la presència dels 4 artistes, professionals de la fotografia, Frédéric OrelGérard JaubertJ’Mages i Rosy Jaubert.

Frédéric Orel és un fotograf que treballa sobre els òxids en obres de gran format amb impressió sobre tela, tot i que en aquesta mostra es poden contemplar peçes de tamany normal per qúestió d’espai.

Gérard Jaubert, per la seva banda, treballa amb composicions abstractes basades sobre ombres i llums amb tiratge númeric sobre paper.

J’Mages basa principalment la seva obra en l’èsser humà, el qual el fotografia en l’estudi. També fa una impressió numèrica sobre paper.

El quart professional membre de la Société Photographique Catalane que exposa la seva obra a Ros’Art, Rosy Jaubert, retrata la natura, sobretot les flors amb macro, fent a l’igual que els seus companys de la Catalunya Nord, una impressió sobre paper.

La galeria Ros’Art està ubicada al carrer Francesc Macià, nº 67 de Roses i aquesta exposició es pot visitar fins al proper 31 de juliol, de dimecres a diumenge des de les 11 a les 14 hores pels matins i de les 16:00 a les 20:00 a les tardes.