La solidaritat no degenera a Roses, tampoc al CEIP Narcís Monturiol, que recapta 1.062,41 € per La Marató

Escola Narcís Monturiol
El CEIP Narcis Monturiol recapta 1.062,41 € per La Marató

Els pares, mares, professors i alumnes de l’escola de Primària Narcís Monturiol de Roses s’impliquen en una acció solidària envers La Marató

Escola Narcís Monturiol
El CEIP Narcis Monturiol recapta 1.062,41 € per La Marató

L’escola Narcís Monturiol de Roses aquest any ha volgut col·laborar també amb La Marató de TV3, per cinquè any consecutiu.
La setmana del 9 al 13 de desembre es va realitzat una venda d’esmorzars i berenars a l’entrada i sortida de l’escola.
Tots els esmorzars i berenars es van vendre al preu únic d’1€ i cada dia, un cicle diferent de l’escola, es va encarregar d’organitzar l’aportació del menjar i la venda de tots els àpats.
Cal destacar la gran participació i col·laboració de totes les famílies, tant pel que fa a l’aportació de coques, pastissos, magdalenes, entre d’altres viandes, com per la compra i adquisició d’aquests esmorzars i berenars.
A part d’això, també hi havia una guardiola solidària per a poder-hi fer donatius, per la qual cosa, entre la iniciativa del menjar i l’aportat solidàriament per les persones que ho han desitjat, en total s’han recollit 1.062,41€ que s’han ingressat al compte de La Marató.

A l’escola de Primària Narcís Monturiol de Roses consideren que és molt important col·laborar amb aquest tipus d’activitats perquè, a més a més, de fomentar la solidaritat entre els alumnes, permet transmetre uns valors, com la generositat i la solidaritat, i conscienciar, així, als alumnes envers diferents problemàtiques,  concretament, en aquest cas, respecte les persones que pateixen malalties neurodegeneratives.

Des de l’escola volen fer un agraïment molt especial a tothom per la seva participació.