La solidaritat és una altre cop protagonista gràcies a la Fundació Roses Contra el Càncer

La Fundació Roses Contra el Càncer va celebrar aquest passat divendres 5 d’octubre el Sopar Benèfic que orgnitza cada any  per tal de recaptar fons a favor de la lluita contra el càncer.

Un acte benèfic que ja s’ha convertit en tota una tradició a la Vila de Roses, ja que enguany arriba a la seva 15ena edició.

El sopar, com ja és habitual, es va portar a terme a l’hotel Almadrava Park de Roses amb una afluència de 215 comensals. Un àpat que va estar amenitzat per JMag de Llançà, que d’una manera totalment desinteressada va oferir tot un espectacle fresc, divertit i ple de bons trucs de màgia.

Durant la vetllada es va fer el sorteig d’un quadre cedit  per Antonio Àvalos,  un pernil extra cortesia de la Carnisseria Isabel i finalment un sorprenent viatge per a dues persones a Andorra.

Com també és habitual, els representants polítics de Roses van voler fer costat a aquest sopar solidari i entre els comensals es podia trobar a l’alcalde de Roses, aixó com alguns regidors de l’equip de govern.

A més, també es va comptar amb la presència de representants de la Fundació Salut Empordà i del col·lectiu d’oncòlegs de l’Institut Català d’Oncologia.

Davant la resposta de la societat rosinca en particular, i catalana en general, des de la Fundació van fer extensiu el seu agraïment a tots els assistents d’aquest 15è sopar benèfic.

[flagallery gid=49 name=Gallery]