La sostenibilitat del càmpings gironins, o com millorar-la

Associació de Càmpings de Girona

Moment de la Jornada de sostenibilitat als càmpings gironins

L’Associació de Càmpings de Girona vol comunicar millor la sostenibilitat amb casos pràctics

Associació de Càmpings de Girona
Moment de la Jornada de sostenibilitat als càmpings gironins

Què puc trobar al fons marí? Quines activitats es poden organitzar al volant de la natura? Com informar als clients dels beneficis que comporta la sostenibilitat i les mesures que apliquen els establiments? Una jornada organitzada ahir per l’Associació de Càmpings de Girona va analitzar per mitjà de casos pràctics quines millores es poden seguir per comunicar millor la sostenibilitat.

La jornada, que es va dur a terme al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, va anar a càrrec del Dr. Xavier Font, professor de la universitat de Leeds, al Regne Unit, i coordinador del departament de Turisme Responsable d’aquesta mateixa universitat. Els càmpings de les comarques de Girona, amb nombrosos premis internacionals, fa temps que estan fent els deures en matèria de sostenibilitat.

La jornada es va emmarcar en l’interès que té l’associació per aconseguir millores en la comunicació de l’oferta del sector i ha servit per reforçar amb casos molt concrets les iniciatives que poden seguir els establiments en funció de la seva pròpia oferta i la de l’entorn, i com han de fer arribar els missatges als seus clients.