La substitució de la coberta de l’Estadi Municipal de Mas Oliva de Roses és una realitat

Vila de Roses

La coberta Estadi Municipal del Mas Oliva sense sostre

En 4 mesos, segons el termini d’execució previst, els aficionats i seguidors de l’A.E. Roses podran estrenar una nova graderia

Vila de Roses
La coberta Estadi Municipal del Mas Oliva sense sostre

A mitjans d’aquest passat mes de gener, un mes i mig més tard del previst, es va iniciar la restauració de la coberta que resguardava fins ara el públic de l’Estadi Municipal de Roses de les inclemències del temps.
Una coberta que amb 720 m2 de superfície consistia en una placa simple de fibrociment tipus ona (uralita) sense aïllament interior, la qual presentava problemes d’entrades d’aigua per falta d’estanqueïtat i pel trencament de diversos materials de la coberta, a més que alguns elements també patien signes d’oxidació.

Per aquest motiu es va portar a terme les tasques de retirada de les plaques del sostre, que es va realitzar durant el passats 17 i 18 de gener. Degut a la perillositat de l’exposició durant la manipulació d’aquestes plaques, es va haver de tancar l’entrada al camp de cap persona aliena a l’empresa, prohibint l’accés al camp durant aquest dos dies.

Un cop feta la retirada del sostre es va portar a terme comprovacions per tal d’assegurar-se que no hi ha perill per accedir a les instal·lacions, que es va poder fer al dia següent, 19 de gener.

Un cop enretirada, la coberta serà substituïda per una nova en les properes setmanes. El projecte inclou també el sanejament dels pilars de formigó existents, la renovació de les instal·lacions d’enllumenat i de megafonia, i es re col·locaran les càmeres exteriors existents.

Tot plegat compta amb un pressupost de 93.000 € amb un termini d’execució de 4 mesos.