La tasca de l’Associació Tramuntanets de Roses reconeguda amb un taló de 2.000 euros

Associació Tramuntanets
Manel Caro i Katy Reay amb el taló de 2.000 € donats per l'Orde Internacional dels Anysetiers

L’Ordre Internacional dels Anysetiers de França reconeix la tasca desenvolupada per Tramuntanets envers els nens discapacitats de Roses

Associació Tramuntanets
Manel Caro i Katy Reay amb el taló de 2.000 € donats per l’Ordre Internacional dels Anysetiers

L’Ordre Internacional dels Anysetiers és una congregació creada a França l’any 1263 per metges que van posar el seu coneixement de les propietats de l’anís en benefici de la societat. Actualment està integrada per persones de diferents professions i extractes socials i econòmics de la societat francesa, on existeixen ‘commandaries’ per tot el país.

Alguns dels seus integrants tenen segona residència a Roses i aquest passat estiu van quedar impressionats per la tasca que fa Tramuntanets envers els nens discapacitats de Roses, durant el desenvolupament del casal que va fer l’entitat.

Per aquest motiu, en la cerimònia de constitució de la ‘commandaria’ Badia de Roses-Costa Brava, que es va celebrar, dissabte, a l’església del Castell de Peralada, l’Ordre Internacional dels Anysetiers va fer entrega al president de Tramuntanets, Manel Caro, i a la vocal de l’associació, Katy Reay, un taló de 2.000 euros.

Katy va agrair, durant l’acte, aquest donatiu fet per part dels Anysetiers, assenyalant que “seran uns diners amb els quals podrem engegar els casals de Nadal i de Setmana Santa amb la contractació de dues monitores”.

A la cerimònia realitzada dissabte a la tarda, i que va servir també per nombrar nous membres de l’Ordre Internacional, van assistir uns 200 Anysetiers, i la qual va comptar també amb la presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Cultura, Marc Danés. Tots dos van donar, dissabte al matí, la benvinguda a una representació dels Anysetiers, amb els quals van fer una visita a la Ciutadella.