La temporada de Vòlei Platja ja està en marxa a les platges de Roses

Torneig Vòlei Platja Illa de Rodes

La temporada de Vòlei Platja a Roses es va inaugurar el passat dissabte, 16 de juny

El passat dissabte, l’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes va inaugurar la temporada de Vòlei Platja amb la celebració dels seu Tornet

Torneig Vòlei Platja Illa de Rodes
La temporada de Vòlei Platja a Roses es va inaugurar el passat dissabte, 16 de juny

torneig anual

Ja ho va fer l’any 2016 i ho ha tornat a repetir dos anys després. L’AEE, Associació Esportiva Escolar, de l’Institut Illa de Rodes va organitzar el passat dissabte, 16 de juny, el seu torneig de Vòlei Platja, inaugurant d’aquesta manera la temporada d’aquest esport que es practica a les platges de Roses durant l’estiu.

Va ser un torneig que es va jugar en dues categories, la 4×4 per a els més inexperts, i la 2×2 per aquells que ja dominen la matèria. A la primera es van inscriure un total de 7 equips, i a la segona un més, 8. Dada que indica que a Roses la majoria de jugadors que practiquen el Vòlei saben de què va la cosa.

I a la primera el guanyador va ser l’equip ‘Muslos’ que derrotar a la final als ‘Conos’. Tots dos equips pertanyen a l’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes, la qual el responsable és el mateix que l’organitzador del torneig, Kiko Meana, que en veure als seus nois quedant campions i finalistes es va mostrar “molt content, molt content”, no parava de repetir degut a la emoció.

Emoció que va tornar a sentir a la final de la categoria 2×2, perquè el triomf va ser per a l’equip format per Gerard Estévez i Ferran Morató, també de l’Associació Esportiva Illa de Rodes, que van guanyar a Albert Galindo i Robert Stein, del Club Vòlei de Vilafant per 21-19.

Kiko Meana va voler agrair “als voluntaris per tota la feina que van fer en muntar i desmuntar tota la logística del campionat, i entremig disputar el torneig”.

Ara entenem perquè estava tant content…

Cal destacar que els  guanyadors i finalistes de les dues categories van rebre com a premi samarretes i bossa d’estiu de l’Institut Illa de Rodes, a banda dels corresponents trofeus.