La teta lisa: el càncer de mama comptat amb humor al Teatre Municipal de Roses

Teatre Municipal de Roses

La teta lisa és un espectacle protagonitzat per l’actriu actriu franc-catalana Cybele Buffile, basat en testimonis reals de dones que han sofert càncer de mama tractat amb respecte i amb sentit de l’humor, per tal de donar visió optimista de la malaltia

Aquest proper dissabte, 8 de febrer (a les 21 h, el Teatre Municipal de Roses rep la representació de “La teta lisa”, un projecte escènic sobre el càncer de mama basat en testimonis reals, alguns sorprenentment delirants, de dones que han travessat la malaltia i que comparteixen així la seva lluita i experiència amb el públic a través d’un monòleg amb dosis d’humor i quotidianitat.

La teta lisa resitua el significat social del càncer de pit, trencant amb l’estigma d’una malaltia a la qual ens podem enfrontar també des de l’art. L’obra recorre les diferents fases de la malaltia, els temors, la sexualitat, la parella, la maternitat… i ho fa desdramatitzant, amb humor, frescor i valentia.

La història se centra en el personatge de l’Olívia, una dona elitista i egocèntrica, experta en l’art de Leonardo da Vinci, que, en contraure càncer, es veu abocada a una muntanya russa d’emocions que transformen la seva vida. Obligada a canviar els seus costums, a dependre de la gent que té al seu voltant i a valorar el que fan per ella, viure la malaltia arrossegarà la protagonista a situacions delirants i impossibles que mai va pensar que superaria.

Per la seva vida passaran personatges que l’acompanyaran, la transformaran i modelaran l’Olivia que es presenta a l’inici de l’obra, convertint-la en la que és ara: una dona conscient que la vida no és eterna, de manera que cal estar amb qui et fa feliç, i que aprèn com l’art, en totes les seves facetes i tècniques, ens ajuda a superar i recuperar el que crèiem haver perdut: a nosaltres mateixos.

Fitxa tècnica:

Autora: Rosa Juan Devesa
Direcció: Laya Martí
Intèrpret: Cybele Buffile
Coreografia: Ramón Oller / Música: Dani Campos
Entrada: 12 euros
Durada: 80 minuts

Venda d’entrades: a través d’aquesta pàgina de la web rosescultura.cat o bé a la taquilla del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.