La tramuntana fa caure la copa d’una palmera i fereix a una veïna de Roses

Tramuntana a Roses
Moment en que els Bombers de Roses retiraven les branques de la palmera de sobre la veïna

La veïna de Roses ha estat traslladada a l’Hospital de Figueres amb una possible fractura a la cama i ferides en la boca

Tramuntana a Roses
Moment en que els Bombers de Roses retiraven les branques de la palmera de sobre la dona

La forta tramuntana que està bufant avui ha provocat varies incidències al casc urbà de Roses. La més greu ha succeït a les les 17:27 hores, quan s’ha després les branques de la copa d’un palmera ubicada a l’Avinguda de Rhode, 149, a prop de l’espigó de la Rambla Riera Ginjolers, i ha caigut a sobre d’una veïna de Roses, de 47 anys, la qual ha estat traslladada a l’Hospital de Figueres amb una possible fractura de  cama i ferides en la boca
Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 1 dotació dels Bombers de la Generalitat, que han hagut de tallar les branques, dues patrulles de la Policia Local de Roses i una ambulància del SEM que ha traslladat a la víctima fins al centre hospitalari.

Abans, però, a les 17:14 hores, la Policia Local ha estat alertada que un arbre havia caigut a la Riera de la Quana, avisant als Bombers per a la seva retirada de la via pública.

I per últim i fins al moment, els agents de la policia municipal han estat alertats que un tendal d’una terrassa de l’Avinguda de Mas Mates havia caigut sobre un cotxe sense causar danys personals.