La Tramuntana i la Marató pel Cap de Creus fa que la Bicicletada de Roses no arribi als 200 participants

XXVI Bicicletada de Roses

Participants a la XXVI Bicletada de Roses

Un total de 190 rosincs, entre petits, mitjans i grans participen la XXVI Bicicletada de Roses

XXVI Bicicletada de Roses
Participants a la XXVI Bicletada de Roses

Fort vent ha bufat durant el cap de setmana. Tramuntana que ha impedit desenvolupar amb normalitat, la Copa d’Espanya de Vela, per exemple. Tot i que avui ha baixat d’intensitat, pot ser ha estat un dels motius pels quals la Bicicletada de Roses hagi tingut una de les participacions més minses de les darreres edicions.

O pot ser el que ha minvat la presència de rosincs en l’activitat ciclista ha estat la Internacional Trail Roses-Cap de Creus, ja que alguns corredors que hi participaven a la marató són assidus amb les seves famílies a la Bicicletada.
Si fa o no fa finalment s’han inscrit per donar un volt en bicicleta 190 persones, molt menys d’un centenar de les que van participar a la darrera edició.

L’activitat ciclista, organitzada per l’Associació Rosinca de Festes, AROFES, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, es composa, com ja és tradició, de dues curses. Una de llarga, on els participants, des de la Rambla Riera Ginjolers, han fet un recorregut fins a Empuriabrava per després agafar el camí de tornada, i arribar al punt de sortida.
I una de curta, en la que han sortit els més petits acompanyats del seus pares, mares i familiar per anar fins al Port Esportiu de la Vila.

Un cop han arribat tots els ciclistes a la Rambla Riera Ginjolers han pogut gaudir d’un merescut esmorzar a base d’entrepans freds i calents per tal de recuperar forces… Per la propera edició.