La Transpyr 2014 té, a falta de 9 mesos per disputar-se, més de 100 inscrits

TRANSPYR

Sortida de la Transpyr 2013 a Roses / Foto: arxiu

La Transpyr, considerada com l’aventura culminant per tot biker de llarg recorregut, pot superar el rècord d’inscrits de l’any passat, quan va arribar als 300 participants

TRANSPYR
Sortida de la Transpyr 2013 a Roses / Foto: arxiu

Aquesta prova de bicicleta de muntanya per etapes es caracteritza per una personalitat única, que s’explica per l’espectacular itinerari, on els participants, formant equips de 2 o 3 ciclistes, uneixen dues poblacions, Roses i San Sebastián, i dos mars, el Mediterrani i el Cantàbric, travessant els Pirineus mitjançant la utilització del GPS, sistema que permet una conducció ràpida, fàcil i molt divertida, a més de sostenible.

L’any passat, aquest prova, aquest repte de creuar els Pirineus, va tenir una participació rècord a l’arribar als 300 inscrits de 15 països diferents provinents de 4 dels 5 continents que hi ha al món: Europa, Amèrica, Àfrica i Oceania.

Avui dia, i quan encara falta més de 9 mesos per disputar-se ja s’ha arribat al centenar d’inscripcions per participar a la Transpyr 2014. Això en tan sols una setmana, el que fa preveure que en l’edició de l’any vinent se superarà el nombre d’inscrits de l’edició d’enguany.
La Transpyr 2014 incorporarà en la seva cinquena edició nous al·licients competitius així com dos nous punts d’etapa, Roncesvalles i Hondarribia.