La TRANSPYR Backroads revoluciona el seu recorregut i oferirà diversos ports mítics del Tour de França

TRANSPYR Backroads

Els ciclistes participants de la TRANSPYR Backroads 2020 pujaran ports del Tour de França com Tourmalet, Peyresourde o l’Aubisque

Del 14 al 20 de juny la cursa per etapes afrontarà cims tan llegendaris com el Tourmalet, Peyresourde o Aubisque

La TRANSPYR Backroads ha revolucionat el seu format habitual i el 2020 viatjarà d’oest a est, començant a la costa basca francesa i acabant a la Costa Brava després de set apassionants etapes.

Un dels grans al·licients que es plantegen als participants de Transpyr Backroads és,  a més d’una proposta completament nova, el pas per alguns dels ports més mítics del ciclisme mundial, als quals cada any s’escriuen autèntiques gestes esportives amb el pas el Tour de França. Peyresourde, l’inèdit Hourcère, Aubisque o el colós Tourmalet formaran part de el programa, en una gesta que seguirà combinant la seva essència de petites carreteres de muntanya, tranquil·les i desconegudes, amb l’ascensió a ports de muntanya llegendaris.

L’edició 2020 de TRANSPYR Backroads se celebrarà del 14 a l’20 de juny amb les següents localitats de punts d’etapa: Saint-Jean-de-Luz, Sant-Jean-Pied-de-Port, Oloron-Sainte-Marie, Bagnères-de-Bigorre, Vielha, la Seu d’Urgell, Camprodon i Roses. A més dels ports mítics, ja en la primera etapa els ciclistes afrontaran el pas per Espelette, tram que va formar part de la contrarellotge individual del Tour de França 2018. I a la tercera etapa, l’arribada a Bagnères-de-Bigorre emularà el recorregut dels professionals del Tour de l’any passat, després d’afrontar alguns dels ports més exigents del ciclisme mundial com el Tourmalet. L’entrada en territori català arribarà a la quarta etapa a través dels mítics Peyresourde i Portillon, i els dies següents arribaran les ascensions a Bonaigua, port del Cantó, Collada de Toses o el fronterer pas d’Ares, entre molts altres reptes.

Després de ser considerada una de les millors aventures de el món en bicicleta, TRANSPYR Backroads amplia horitzons i sense abandonar la seva essència coast to coast proposa així un recorregut “de tornada”. Des del mar Cantàbric al Mediterrani, a l’inrevés de com s’ha fet fins ara, sortint de Sant-Jean-de-Luz per creuar la serralada de nord a sud, endinsant-se en territori català per la Val d’Aran i acabant a Roses, al Mediterrani.

Les inscripcions per a TRANSPYR Backroads estan obertes a www.transpyroad.com