La Transpyr Coast to Coast es celebra finalment, però virtualment pedalant des de casa

Transpyr Coast to Coast
La Transpyr Coast to Coast es celebra finalment, però de manera virtual

Els organitzadors de la Transpyr Coast to Coast proposen el repte d’anar des del mar Cantàbric (Saint Jean de Luz) fins al mar Mediterrani (Roses) de manera virtual, creuant els Pirineus

Transpyr Coast to Coast, la que es considera una de les deu millors carreres de bicicleta de muntanya per etapes del món, és una de les proves esportives que s’han hagut de posposar per la Covid-19. En el seu cas, per l’alta complexitat de ser una de les poques carreres per etapes lineals que existeixen, creuar 140 municipis, dos països, diverses regions i diferents realitats sanitàries, es va traslladar al 2021.

Tot i això, per a la setmana del 14 al 20 de juny, dates inicialment previstes per a l’edició 2020, els organitzadors proposen un repte basat en els seus atributs mes destacables: la missió a complir i els Pirineus.

Per aquest motiu, han creat un sistema que transforma els quilòmetres acumulats en els entrenaments en una ubicació dins d’una ruta virtual que creua els Pirineus. Gràcies a una col·laboració amb Track The Race, els participants al repte veuran com els quilòmetres entrenats els permeten avançar en la seva missió d’aconseguir arribar al mar.

La plataforma és una manera també de posar en valor els patrocinadors i col·laboradors de la prova, perquè el repte permet acumular punts (C2C Points) cada vegada que s’aconsegueix una de les localitats punt d’etapa o quan es comparteixen posts amb productes dels patrocinadors. Els C2C Points permetran als ciclistes participar en sortejos, obtenir descomptes o fins i tot regals.

A més, durant la setmana es donarà la sortida virtualment des de Saint Jean de Luz a les 9 del diumenge del 14 de juny, es presentaran vídeos del nou recorregut de Transpyr Coast to Coast i s’arribarà el dissabte 20, també virtualment, a Roses.

Coincidint amb la celebració d’aquest especial repte, l’organització anunciarà també les dates de l’edició de 2021 de Transpyr Coast to Coast i l’obertura de les inscripcions.