La Transpyr Coast to Coast ha tancat les inscripcions en arribar als 400 participants

Transpyr Coast to Coast
La Transpyr Coast to Coast sortirà, com cada any, des de Roses

L’organització ha limitat la participació a 400 ciclistes “per garantir la qualitat i el tracte personal que caracteritza la Transpyr Coast to Coast”

Transpyr Coast to Coast
La Transpyr Coast to Coast sortirà, com cada any, des de Roses

Transpyr Coast to Coast tanca ja les inscripcions a l’haver registrat els 400 escollits per a la novena edició d’aquest repte amb majúscules. Considerada una de les deu millors curses per etapes de BTT del món en les que un pot prendre part, es tracta de creuar el Pirineu de costa a costa, de Roses a Hondarribia en set etapes. Un missió, un repte únic en el qual els participants travessessin les 3 tipologies de Pirineus – Mediterrani, central i cantàbric – enllaçant als 2 mars que s’uneixen en aquest desafiament.

Segons els organitzadors, “la limitació de les places disponibles respon a la voluntat de preservar un alt grau de satisfacció dels participants a la cursa, garantint d’aquesta manera la qualitat i el tracte personal que caracteritza Transpyr Coast to Coast”.

Com és habitual més de la meitat dels ciclistes són estrangers, procedents de prop de 30 països de tot el món, el que consolida Transpyr Coast to coast com un esdeveniment internacional i que cada any té presència en mitjans de comunicació d’àmbit mundial.
Es tracta d’una prova que admet perfils molt variats de ciclistes amb un denominador comú: l’esperit de superació i la passió per una de les experiències en bici més excitants i memorables.

TRANSPYR Gran Raid BTT i TRANSPYR Backroads començaran el dissabte 10 de juny des de la localitat de Roses, i arribaran a la platja guipuscoana d’Hondarribia el 16 de juny després de passar per Camprodon, la Seu d’Urgell, el Pont de Suert, Aínsa , Jaca i Burguete.