Cinema a la Fresca

La Trobada Jove de l’Alt Empordà es consolida com un espai de referència pels joves de la comarca

La Trobada, celebrada aquest dijous 27 de juliol a la Ciutadella de Roses, va aplegar prop de cinc-cents joves de la comarca

Des de les 16 hores de la tarda fins les 10 de la nit, la Ciutadella de Roses es va convertir ahir en l’escenari privilegiat d’una trobada que s’ha consolidat com un dels grans esdeveniments per a joves de la comarca.
La programació de la jornada va comptar amb activitats lúdiques gratuïtes com làser tag, futbol bombolla, rocòdrom, tir amb arc, slack line, pista americana, geocatching o escalada. Així mateix, també es va celebrar un Talent Show on cada casal va participar amb els seus joves més talentosos per mostrar les seves habilitats en el cant, en el ball i altres discipines artístiques.

L’objectiu d’aquesta trobada, des dels seus inicis, ha estat facilitar un espai d’intercanvi d’experiències de lleure juvenil durant l’època de vacances d’estiu i ser un espai de referència pels joves que durant aquesta època de l’any realitzen diferents activitats relacionades amb el lleure, ja siguin casals joves com Espais Joves o activitats puntuals juvenils.

La Trobada Jove de l’Alt Empordà està impulsada des de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal amb la col·laboració dels Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries i l’Escala i enguany, en la seva segona edició, celebrada a Roses, va comptar, entre d’altres amb l’assistència del president del Consell Comarcal, Agustí Badosa, la consellera comarcal Núria Escarpanter, el coordinador territorial de Joventut, Amadeu Breva, l’alcalde de Roses, Josep Mª Martínez, i la regidora de Joventut de Roses,  Ester Navas, la qual va afirmar que “estem molt contents per la gran participació de tots els joves que van asistir-hi”, per tot seguit “agrair a tot l’equip de tècnics, administratius, brigada i empreses externes per la seva implicació i fer d’aquest esdeveniment tot un èxit. Ha estat tot un orgull per Roses i l’equip de Govern municipal haver estat aquest any els amfitrions d’aquesta activitat”.
Navas també ha volgut fer “un especial agraïment als impulsors d’aquesta trobada, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, per reunir a tant jovent dels pobles veïns”.

Per la seva part, el president del Consell Comarcal va agrair a tots els pobles i organitzadors la seva implicació i va animar als joves a seguir gaudint de la jornada, assenyalant que “des del Consell Comarcal volem seguir fomentem un lleure orientat als valors, el civisme i la convivència; un lleure que ha de ser una font d’aprenentatge i desenvolupament dels i les joves, i això es fa possible gràcies a trobades com aquesta”.

Aquesta Trobada Jove de l’Alt Empordà, que estava prevista pel 18 de juliol, es va haver de posposar per l’alerta de calor extrema, però això no va impedir que ahir fos un èxit de participació amb prop de 500 joves inscrits.
L’any vinent se celebrarà aquest Trobada Jove al municipi de l’Escala.