Cinema a la Fresca

La Trobada Jove de l’Alt Empordà ja té nova data de celebració

La Trobada Jove se celebrarà el pròxim dijous, 27 de juliol, després d’haver-se suspès el passat dimarts, dia 18, per l’alerta de calor extrema

Aquest passat dimarts, 18 de juliol s’havia d’haver celebrat a la Ciutadella de Roses la Trobada Jove de l’Alt Empordà. Un esdeveniment organitzat pel Consell Comarcal conjuntament amb els Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries i l’Escala, i que se celebra de manera rotativa en les tres poblacions.

Enguany, el municipi organitzador de la Trobada li pertoca a Roses, i tot estava preparat per celebrar-se dimarts, però arran de l’activació del Pla Alfa 3 per l’alerta de calor extrema, i la recomanació de Protecció Civil d’evitar realitzar activitats a l’exterior, es va haver de suspendre.

Però els tècnics de Joventut del Consell Comarcal, de l’Ajuntament de Roses, de Castelló d’Empúries i L’Escala ja han assignat una nova data de celebració de la Trobada, i que serà el pròxim dijous, 27 de juliol.

La Trobada Jove de l’Alt Empordà, on està prevista la participació d’uns 500 joves, comptarà enguany amb un programa farcit d’activitats gratuïtes. Començarà a les 16 hores amb activitats lúdiques com laser tag, futbol bombolla, rocòdrom, tir amb arc, slack line, pista americana, geocatching o escalada. Seguidament es realitzarà un Talent Show on cada casal podrà participar amb els seus joves més talentosos per mostrar les seves habilitats (cant, ball, piruetes, etc). Després del Talent Show els joves soparan conjuntament amb una vetllada amenitzada per ImproShows còmics, finalitzant la jornada amb un concert a càrrec de DJ Alegre.