Fira de la Rosa de Roses

La Trobada Jove de l’Alt Empordà que s’havia de celebrar a Roses se suspén per l’alerta de calor molt intensa

La celebració de la Trobada Jove de l’Alt Empordà, que estava prevista per aquesta tarda a la Ciutadella de Roses amb la participació de mig miler de joves, es desenvoluparà en un altra data encara per confirmar

La Ciutadella de Roses havia d’esdevenir aquesta tarda, de 18 de juliol, la capital del jovent de la comarca amb la celebració de la Trobada Jove de l’Alt Empordà, que organitza cada anys el Consell Comarcal de l’Alt Empordà conjuntament amb els Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries i l’Escala.

Però, l’alerta de calor molt intensa i l’activació del Pla Alfa 3, on Protecció Civil recomana evitar realitzar activitats a l’aire lliure “el personal del Consell Comarcal, juntament amb els tècnics i l’assegurança que s’havia contractat per realitzar l’activitat, hem decidit suspendre la Trobada avui, però no definitivament perquè celebrar-la en una altra data, tot i que està per confirmar”, ha afirmat la regidora de Joventut de Roses, Ester Navas.

L’objectiu de la Trobada Jove de l’Alt Empordà és facilitar un espai d’intercanvi d’experiències de lleure juvenil durant l’època de vacances d’estiu. Pretén ser un espai de referència pels joves que durant aquesta època de l’any realitzen diferents activitats relacionades amb el lleure, ja siguin casals joves com Espais Joves o activitats puntuals juvenils. Estava prevista per avui la participació d’uns 500 joves de la comarca.