Suquet de peix de Rose

La Unió Esportiva Figueres i Comerç Figueres Associació sumen esforços per a promoure la ciutat

Unió Esportiva Figueres
Representats de totes dues entitats amb la samarreta de la nió Esportiva Figueres amb el logo de Comerç Figueres Associació

La UEF i l’entitat dels establiments comercials de Figueres signen un acord per portar a terme sinergies de col·laboració

La Unió Esportiva Figueres i Comerç Figueres van signar, ahir divendres, un acord de col·laboració amb la finalitat de promoure el compromís cívic i impulsar l’esport, el comerç i els negocis locals de la ciutat.

La signatura del conveni va tenir lloc a les instal·lacions de l’Estadi Municipal de Vilatenim i va anar a càrrec del president de la UEF, Dani Sala, i del president de Comerç Figueres, Frederic Carbó.

L’acord estableix, entre d’altres col·laboracions, que Comerç Figueres Associació farà una col·laboració amb xecs regal durant la temporada 2023-2024 a sortejar a mitja part de cada partit jugat a casa a poder bescanviar en els comerços associats.

Els xecs regal seran per l’import màxim 100 €, amb un total de 14 sortejos. També es faran altres accions com el Partit de Comerç Figueres o concursos per a que en participin els associats i en gaudeixin els seus clients.

L’equip portarà el logo de Comerç Figueres a la samarreta

Per part de La Unió Esportiva Figueres, l’equipació del primer equip masculí lliurà el logotip de Comerç a la part posterior de la samarreta. Ambla participació de la UE Figueres a la Lliga Élit, es farà doncs promoció de la ciutat i del seu comerç arreu de Catalunya.

Les dues entitats es comprometen a fer difusió a través de les seves xarxes socials i a fer difusió entre els seus associats i clients.

A més a més, aquest conveni queda obert a noves idees i noves propostes a fer durant la temporada 2023-2024, com per exemple organitzar un concurs d’aparadors, proporcionar entrades pels associats o promoure la sacada d’honor amb alguna botiga centenària.