La Universitat de Girona ja no té secrets

La Universitat de Girona, UdG, així com la resta d’universitats catalanes i d’arreu el territori espanyol s’han quedat sense secrets. Ara hi ha una eina per fer saber el que penses dels teus companys o professors sense cap por o vergonya, escudant-te en l’anonimat. L’eina es diu “Informer” i ja n’hi ha unes quantes universitats que se l’han creada

infomer_udgPer exemple, la del UdG és diu “El Informer de la Udg” i el missatge que ressa diu el següent: “Pàgina de merengeo la Udg! Si teniu alguna cosa sobre la que cotillejar o li voleu dir alguna cosa a algú envia el teu missatge al Informer i ho publicarem de forma ANÒNIMA!”

A més, els seu autor/a o autors/es animen a fer tot tipus de comentaris, posant uns exemples a l’apartat de Descripció del Facebook, com per exemple: “Si has vist algún pivón per la uni o la biblio i li vols dir alguna cosa, ANÍMA’T, nosaltres li direm per tu”, o aquesta altre, “T’agrada la aquella rosa d’ulls blaus penetrants i llavis seductors i encara no saps els seu nom?”, i fins i tot una tercera, “I aquell homenet de socials que per art de màgia es seu sempre davant teu i et fastidia la tarda d’estudi?…No creus que a arribat l’hora d’amar a prendre un cafè d’una puta vegada?” Uns exemples que conviden als estudiants a dir tot allò que pensen d’algun company/a de la universitat o del professorat i no s’atreveixen a dir-li directament. O simplement a dir el que opinen de la vida universitària.

Aquesta eina ha aflorat a multitud d’universitats catalanes. A banda de “El Informer de la Universitat de Girona també podem trobar a Facebook “El Informer de la UAB” (Universitat Autonòma de Barcelona), de la UB (Universitat de Barcelona), de la UPC (Politècnica de Catalunya) de la UdG (Girona), i de la UPF (Pompeu Fabra), entre d’altres.

El Infomer de la Udg es va crear fa dos dies i ja compte amb més de 4.000 seguidors