La V Bike Marató del Cap de Creus reedita l’èxit de participació de l’any passat

Bike Marató del Cap de Creus

Participants de la V Bike Marató del Cap de Creus

Una vuitantena d’equips, igual que l’any passat, van participar en aquest prova ciclista que transcorre pel ben mig del Parc Natural

Bike Marató del Cap de Creus
Participants de la V Bike Marató del Cap de Creus

L’any passat la Bike Marató del Cap de Creus va assolir el rècord de participació amb 89 equips inscrits, el que va significar 240 ciclistes formant part de la prova, ja que els equips poden ser de 2 o 3 corredors. I enguany “hem mantingut, si fa o no fa, la quantitat d’equips, una vuitantena, i de ciclistes, al voltant de 200, que hi van participar, la qual cosa per a nosaltres, un equip modest, ja és un èxit”, va afirmar el Secretari d’Organització del Club Ciclista Roses, Josep Moreno.

Una gran convocatòria de participants, en aquesta prova no competitiva organitzada pel Club Ciclista Roses, possible “segons ens comenten els mateixos ciclistes, va assenyalar Moreno, gràcies a l’entorn on es desenvolupa, al ben mig del Parc Natural del Cap de Creus, amb el seus paisatges i tipus de terreny, amb baixades, pujades, trialeres, corriols a tocar el mar. Això fa que vingui molta gent”.

Gent que la seva majoria ve de fora de Roses fent una estada de dos dies a la Vila.

La principal característica de la Bike Marató, de caire no competitiu i que es fa per equips de dos o tres ciclistes, és que la ruta no està senyalitzada i per tant els corredors necessiten de l’ajuda del GPS per agafar el camí correcte.

Aquesta prova es composa de dos recorreguts. Un de 75 km dirigida als ciclistes als ciclistes amb un estat de forma força competitiu, i una altra més curta de 40, per aquells que potser no tinguin la preparació adient per fer la llarga.

La propera prova prevista pel Club Ciclista Roses serà la VIII edició de La Ratpenat, marxa de BTT nocturna dirigida al cicloturista per gaudir de la posta de sol i posteriorment d’un sopar d’una nit d’estiu, ja que es portarà a terme el 20 de juny