La veu espectacular de Judit Neddermann clou el cicle Música i Patrimoni de Roses

Vila de Roses

Judit Neddermann durant el concert que va oferir al Castell de la Trinitat

Judit Nedderman va oferir un concert de molta qualitat davant de més de 200 persones al mirador del Castell de la Trinitat

Vila de Roses
Judit Neddermann durant el concert que va oferir al Castell de la Trinitat

La cantautora catalana, Judit Neddermann va presentar el passat diumenge en el quart i últim concert del Cicle Música i Patrimoni de Roses, que es va portar a terme al Castell de la Trinitat, el seu darrer treball, ‘Nua’.
Un disc de tretze cançons on l’artista barreja pop, folk, com en els seus anteriors treballs, tot i que en aquest afegeix una mica d’influència de la música brasilera. Un treball ple de sentiments personals però on també aborda temes com la violència policial o la destrucció del medi ambient.

Tretze composicions, que va interpretar amb la seva “espectacular veu”, es va sentir a dir al mirador de la fortalesa, de les quals l’artista tot i afirmar que no té una cançó predilecta per sobre de les altres, va confessar que “potser de la que més estic contenta és la de ‘Vinc d’un poble’, perquè estic molt orgullosa de com ha quedat la melodia i veig que la gent està connectant molt, i això em fa molt feliç”. Orgullosa i contenta de com ha quedat la composició final de aquesta cançó potser perquè “també vinc d’un poble” va afirmar minuts abans d’oferir la seva actuació.

Judit Neddermann , que ha obtingut diferents reconeixements al llarg de la seva carrera musical, com el VII Premi Miquel Martí i Pol, del certamen Terra i Cultura per la versió musical del poema ‘El fugitiu’ l’any 2014, o el Millor Disc del 2016 pel seu segon treball ‘Un segon’, entre d’altres, va afirmarque la proposta de l’Ajuntament de Roses de combinar música i patrimoni “és magnífica, i crec que s’hauria de fer arreu de Catalunya perquè la gent tindria l’oportunitat de conèixer llocs que no estan associats amb la música, com en aquest cas al patrimoni històric de Roses”, assegurant que, quan he arribat no m’ho podia creure que el concert en un lloc tant meravellós amb el mar de fons, afegint que “la posta de sol que hi havia quan hem les proves de so ha estat molt bonica. Recomano a tothom que vingui al Castell de la Trinitat”.