La viabilitat econòmica de Catalunya com nou estat d’Europa explicada a Roses per l’economista Oriol Amat

Propostes de país per a un nou temps

L’economista Oriol Amat participarà a Roses al cicle de conferències ‘Propostes de país per a un nou temps’

Propostes de país per a un nou tempsEl cicle de conferències ‘Propostes de país per a un nou temps’ prossegueix la seva trajectòria a Roses el proper divendres 13 de juny, amb la presència d’Oriol Amat. En aquesta ocasió, l’economista oferirà la xerrada ‘La viabilitat econòmica de la independència’.

És una Catalunya independent viable econòmicament? En una Catalunya independent, es podrien pagar les pensions? Les prestacions als aturats? Estaria garantit el manteniment del serveis públics, de la sanitat, de l’ensenyament…? La suposada viabilitat econòmica d’una Catalunya independent és un dels principals arguments que atia el debat sobre la consulta. Oriol Amat, coautor del llibre Economia de Catalunya. Preguntes i respostes sobre l’impacte econòmic de la independència, respondrà aquestes i altres preguntes que envolten aquest debat durant la seva xerrada del proper divendres a Roses.

Oriol Amat és conseller de la Comissió Nacional del Mercat de Valors i catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra, autor de diversos llibres de comptabilitat i finances, alguns dels quals han estat publicats en varis idiomes. Ha estat professor visitant en diferents universitats i escoles de negocis europees, americanes i asiàtiques.

L’acte tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses, a les 20.30 hores.